Mac uporabnik: čudak, snob ali oboje? | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
no, pa je prišel MAC (Priznam - bolj za zabavo in novo izkušnjo). A, glej ga. Na njem poganjam Office 2011, Autocad2011, Photoshop CS5 in stvar ful lepo deluje. Na začetku sem rabil malo časa, da sem se navadil osnov OSXa, a zdaj mi je delo na macu veliko lepše in lažje kot na PC-ju v WINsih. Takoj mi je prirasel k srcu. Glede na to, da imam veliko dosti slabšo konfiguracijo maca od PCja, mi tu deluje vse lepo brez težav... Ni mi žal za nakup.... Ker pa žal določenega SW še vedno ni ne za MAC OSX ne za LINUXe, imam pač boot camp in vzporedno z OSXsem nameščene tudi WINse7, tako da si ob zagonu izberem kateri sistem želim imeti. Tukaj me najbolj moti PROKLIK, ki je samo za WINse. Zakaj za vraga ga ne naredijo tudi za druge sisteme??? Toliko moja izkušnja... |
|||||||
![]() |
|||||||
pač Winsi še useeno prevladujejo =/ na žalost... folk pa neve kaj zamuja ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
i do now. ![]() >>
da. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() no, če sem že resurrectal, pa če kdo še ne ve, OS X = OS 10 (rimska številka X) MAJOR MAJOR update iz OS Classic tazadnjega ki je bil OS 9. Potem so pa manjši "major" updejti 10.1, 10.2, 10.3.. kaj bo ko bo 10.9. OS XI dvomim da bo ker se je OSX preveč primlo.. verjetno OSX11. hehe. al pa bojo šli res na iOS desktop/mobile. čeprav to preveč spominja na winse. ampak ko bo OSX11 zunaj bo verjetno tud že iphone 9 z mega resolucijo in bo verjetno sposoben laufat tudi OSX tako da bo mogoče res kar unified OS. |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |