Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mac uporabnik: čudak, snob ali oboje?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #121   Objavljeno 16.01.2011 21:45:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja, zagotovo. Sprva sem tudi sam tako mislil, vendar sem hitro pogledal na datum objav.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Veržej
Moški

Prispevek: #122   Objavljeno 16.01.2011 21:59:52
Pa še jaz bom povedal svoje mnenje. Z računalniki imam posla še s časov Comodore 64, XT-ja in do Windowsev XP sem bil pristaš WIN sistemov. Med tem časom sem poskušal tudi z LINUXi, ki so danes že zelo soliden sistem, a nekako sem bil vajen programov za WIN (Office,photoshop, autocad, coreldraw, archicad and stuff). Sedaj bodo rekli pristaši LINUXa, ja pa saj imaš GIMP in ostalo tudi vse za LINUX. Pa, ja, saj imaš. Ampak v teh letih sem se pač navadil na te programe... Torej, še vedno sem imel WINse. Prišla je Vista - totalno zgrešena. Prišel je WIN7, ki je prav soliden sistem, še posebno 64-bit verzija, ki izkorišča več pomnilnika. Sem kar zadovoljen z njo...

no, pa je prišel MAC (Priznam - bolj za zabavo in novo izkušnjo). A, glej ga. Na njem poganjam Office 2011, Autocad2011, Photoshop CS5 in stvar ful lepo deluje. Na začetku sem rabil malo časa, da sem se navadil osnov OSXa, a zdaj mi je delo na macu veliko lepše in lažje kot na PC-ju v WINsih. Takoj mi je prirasel k srcu. Glede na to, da imam veliko dosti slabšo konfiguracijo maca od PCja, mi tu deluje vse lepo brez težav...
Ni mi žal za nakup....

Ker pa žal določenega SW še vedno ni ne za MAC OSX ne za LINUXe, imam pač boot camp in vzporedno z OSXsem nameščene tudi WINse7, tako da si ob zagonu izberem kateri sistem želim imeti. Tukaj me najbolj moti PROKLIK, ki je samo za WINse. Zakaj za vraga ga ne naredijo tudi za druge sisteme???

Toliko moja izkušnja...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #123   Objavljeno 16.01.2011 22:09:10
mene tudi tale PROKLIK moti...a je uredu ker imamo drugače pc-je pri bajti...raun zarad takšnih stvari(programiranje, tut tale proklik in stvari ko jih ma fotr za firmo)
pač Winsi še useeno prevladujejo =/ na žalost... folk pa neve kaj zamuja Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #124   Objavljeno 16.01.2011 22:29:05
iPredator je napisal/a:

A se zavedaš da si 2 leti star post citiral Smile

i do now. Embarassed
>>
Volcom.Euch je napisal/a:
verjetno ga je moj post zavedu ko sm ga dons objaula sm notr... xD

da. Laughing
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #125   Objavljeno 16.01.2011 22:40:47
se zgodi...se je tut že men Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #126   Objavljeno 17.01.2011 08:05:54
ma sj sm šele zdle opazu da je pisalo "iPhone OSX in Mac OSX" Smile
no, če sem že resurrectal, pa če kdo še ne ve, OS X = OS 10 (rimska številka X) MAJOR MAJOR update iz OS Classic tazadnjega ki je bil OS 9.
Potem so pa manjši "major" updejti 10.1, 10.2, 10.3..
kaj bo ko bo 10.9. OS XI dvomim da bo ker se je OSX preveč primlo.. verjetno OSX11. hehe. al pa bojo šli res na iOS desktop/mobile. čeprav to preveč spominja na winse. ampak ko bo OSX11 zunaj bo verjetno tud že iphone 9 z mega resolucijo in bo verjetno sposoben laufat tudi OSX tako da bo mogoče res kar unified OS.
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani