sam zdj nebomo več meli NAJNOVEJŠEGA. :fear:
| iOS 4.2.1 | |||||||
sam zdj nebomo več meli NAJNOVEJŠEGA. :fear:
|
|||||||
Potem bo verjetno najbolje, ce maloce pogledas se na vzhod... tam so novejsi >> KLIK ![]() |
|||||||
Ravnokar sem presurfal da bo naš novi update imel tudi hotspot opcijo baje zelo zanesljivo bomo vidli.
No če lahko kdo bi prosil da mi obrazloži v čem ležiposebnost tega hotspota zakaj je to ... boljše od navadnega tetheringa ali kaj so prednosti te opcije? |
|||||||
Saj sem ti ze prej napisal tole:
Prednosti so te, da lahko uproabljas recimo z iPadom ali drugim telefonom, kjer USB ali BT tethering odpade |
|||||||
tk sm js prkloplen na net,hehe, moj mbp je hotspot.
|
|||||||
Verizonov baje nima sim-ke, vsaj tko se vidi na posnetku.
http://www.greenpois0n.biz/2011/01/ios-425-on-verizon-iphone-4-hands-on.html |
|||||||
A obstaja kaj, da ti podaljšuje delovanje baterije? Da se ne izprazne hitro telefon?
|
|||||||
Ja. Ikona settings na iphonu..
|
|||||||
Kaj pa moram naredit?
|
|||||||
Ugasni push notifications ugasni push email, zmanjsaj brightness, ugasni 3G, ugasni wifi...
Ce imas jb restoraj in set up as new phone.. |
|||||||
Prižgan push,svetilnost pojačana,vkljopljen 3g vklopljen wifi, nonstop brskam po netu ali delam nekaj po telefonu klicem normalno in še vseeno telefon zdrži cel dan.
To je iPhone smartphone koliko pa misliš da bi naj držala baterija karlo? Če pa se ti gre nujno za battery life pa stori kot ti je svetoval gpc |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 21, 22, 23 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |