| sussi je napisal/a: | ||
katerega pa namrevaš kupit? |
3GS 16GB ali mogoče ugodnega 32GB
| iPhone Avstrija | |||||||||
3GS 16GB ali mogoče ugodnega 32GB |
|||||||||
Poglej v rubriko MALI Oglasi... sem ravno prejle opazil, da je en tak oglas za novega iz Italije ...
|
|||||||||
novega 3GS-a italijanskega za 620 ali 720 prodajata aljosa007 in brainatwork. piši jima, če še imata kaj na zalogi. |
|||||||||
Da ne odpiram nove teme vas vprašam kar tukaj.
A je iphone 4 iz avstrije tovarniško odklenjen? Vprašam zato ker sem dobil različne informacije. Hvala za odgovor. Lp |
|||||||||
Ni.
|
|||||||||
kako pa bi zvedu da je tovarniško odklenjen?
|
|||||||||
Super zadeva ampak naj te opozorim da (oprostite mojem povišanem tonu) PLAČEVANJE ZA TAKE ZADEVE JE NESMISEL IN NEUMNOST !
Glej če imaš malo poznavanja računalnikov (google) in če znaš brati boš našel na tem forumu use kar potrebuješ za razne nadgradnje in odklepe itd. SEVEDA piratiziranja aplikacij ne podpiramo/jo na tem forumu zato si kr pripravi denar za GARMINA AJA ps. pomagam BREZPLAČNO (seveda ostali tudi...) |
|||||||||
no samo moj iphone 4 je bil zapakiran v foliji še, ko sem ga dobil. Priklopil sem ga na itunes in aktiviral z mobitelovo kartico in seveda uspešno nadgradil. To pomeni da je tovarniško odklenjen?
|
|||||||||
Da.
|
|||||||||
sam zakaj imam potem modem fireware:03.10.01?
|
|||||||||
cena za novega 3gs 620eur ali več absolutno pretirana za ta denar skoraj dobiš malo rabljeno štirico lp
|
|||||||||
novega 3GSa se da dobit za okoli 450€ samo moraš imeti nekaj sreče in vedeti kje iskati
|
|||||||||
A lahko telefoniraš? Da -> imaš odklenjen telefon Ne -> imaš zaklenjen telefon It's as simple as that. |
|||||||||
|
|||||||||
uf sem opazil takoj potem ko sem oddal se mi je zdelo malo čudno tako visoke cene lp
|
|||||||||
No ja, ne vleci se ven
|
|||||||||
ok hvala vam.
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |