Kje bi jo lohk dobil:) načrt:) da jo skvačkam!!
| iOS 4.2.1 | |||||||
ocnop: men tale chuck norris kapa zmaga!!!
Kje bi jo lohk dobil:) načrt:) da jo skvačkam!! |
|||||||
Nimam pojma, se je pojavil na FB pred nekaj dneiv. Mislim da sem ga videl tudi pri Jest-u
|
|||||||
a e vidš, očitno nevem kaj vse zamujam ker nimam FB |
|||||||
prosm sm povejte mi kaku nj nalozim software na telefon...pa hvala pa nerabte me drkat!
|
|||||||
nisi edini Nazadnje urejal/a sussi Pet 07. Jan 2011 22:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Najbrz imas iPadov baseband pa ne gre na stock firmware..
|
|||||||
in kaj da nardim? k tm k po googlu sm nekej gledou in mi pol strani sploh ne odpre...pa svoj iphone sm restorou stukrat pa use normalnu kle me pa kr neki jebe
|
|||||||
Kot praviš, da si že večkrat restoral, tega pa očitno ti ne rata, verjetno res pomeni to, da imaš iPAD-ov baseband. Kolikor je meni znano v tem primeru ta trenutek ne moreš narest nič! glej pa zgečkej ga! |
|||||||
Prineses na servis pa porihtamo
lp, mobi-com |
|||||||
Kompliciran postopek. Da se ce imas shsh za 4.1... Blokirat applov streznik custom firmware iz pwnagetool na 4.1...
Ehh.. |
|||||||
če še tega nisi delala rajši daj telefon nekomu, ki se spozna na to
|
|||||||
Danes so popravili še skype. Tako da zdaj ubistvu vse dela.
Danes naj bi naredili še windows verzijo |
|||||||
in bo s tem mogoče jb ios 4.2 iphone 3gs na polni jb? |
|||||||
bi bil ze cas da bi dali koncno verzijo za windows vun.
|
|||||||
+1
|
|||||||
Meni se zdi,
da jim gre vedno težje z JB. Apple uspešno zapira? A jim bo naslednjo verzijo 4.3 sploh še uspelo JB? Meni se ne gre za piratske App. Ampak predvsem za funkcije , ki manjkajo v default IOS... lp Aleš |
|||||||
Sicer fajn da je JB out, ampak bi blo fino če bi kmalu izdali tudi unlock
|
|||||||
Saj ga bojo izdali vedno je bil JB potem pa še unlock
|
|||||||
S to ranljivostjo, ki je bila uporabljena pri 4.1 na trenutnih iphonih 4 , ipadu in ipt4 bodo te trenutne naprave na trgu vedno mozne jailbreak-a. Ampak to tethered kar pomeni da je treba priklopit na komp ob restartu telefona.
Za untethered je treba najdit se luknjo v softwaru.. Kar pac apple pokriva.. Jaz mislim da jailbreak se nekaj casa bo. Za odklep pa ze kar dvomim.. |
|||||||
Zakaj pa govorijo
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |