| ocnop je napisal/a: | ||
Cena je zelo nizka |
to je zelo relativno
| iPhone 4 - enaa (SLO) | |||||||
to je zelo relativno |
|||||||
Niso edini...tu jih prodajajo kot tople žemljice....
http://www.rolan.si/katalog/56594/Apple_iPhone_4_16GB_%C4%8Drn |
|||||||
Cena je nizka za nakup v Sloveniji z računom in obračunanim DDV-jem.
V primerjavi s ponudniki na bolhi in v tujini pa seveda ni primerljiva. |
|||||||
dokler jih bodo ljudje kupovali, se bodo za takšno ceno prodajali
|
|||||||
V Rolanu sem mel jaz prvič iPhona 2G v rokah. Takrat jih je prodajalcu baje nek kolega nosil iz Amerike
|
|||||||
Vzel sem 16G model, ker bom imel Ipoda še vedno zraven ( Ipod 80G Clasic ).. Tako, da mi 32G Iphone ne koristi..
Cena Iphona v Enaa pa je 778,00 € . kar je skoraj enako, kot če bi se zapeljal samo po tole igračko v Italijo.. Verjetno bi kak evro prišparal v Trstu, ampak se mi nebo treba zafrkavat z unlockom in to je gut |
|||||||
Ravno toliko se bos moral zafrkavati z unlockom Ce bi ga narocil iz UK, bi se edino moral zafrkavati z nabavo EU adapterja... ampak bi prisparal okoli 150€ ... Enako preko bolhe... Nazadnje urejal/a Jest Pon 10. Jan 2011 08:49; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
samo za info 1. Vzameš punco s sabo in maš lep izlet 2. Prišparaš 100€ (če odšteješ bencin pa punco ) 40€ ! 3. Če zate ni 40€ nič ti dam na zs podatke o banki pa mi jih kar nakaži |
|||||||
778€ za 16GB, v italiji je 16GB različica 659€, mislim da ni ravno ista cena
|
|||||||
pa dobr kaj nadlegujete modela, pač ga je kupu v enaa, in je dal 150 več kot v italiji. če bi ga kupu pa pri tušu bi ga pa v 2h letih preplaču še 300eu.
pač človek ma rad mir, in se mu je#e za 150eu. thumbs up kamera! |
|||||||
A je kdo, kdaj dobil dostavljen iPhone od Brumna, ali ste vsi zviseli? A je vsaj komu denar vrnil?
|
|||||||
ja valda, da ne. ampak dost o tem, čene bo kšn admin popi#du |
|||||||
Mislim, da smo od podjetij, ki prodajajo iPhone 4 z računom še kar najugodnejši
iPhone 4 16GB: 607,50€+DDV iPhone 4 32GB: 699,17€+DDV
Res da jih ne držimo na zalogi, smo jih pa še čisto vsaki stranki dobavili v dogovorjenem roku 7-14 dni. Tovarniško odklenjeni, EU polnilec. Več se je pisalo tudi v tej temi: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17498&highlight=607 |
|||||||
nihče ga ni nadlegoval, samo napisali smo, da se moti, če misli, da ga je dobil po isti ceni kot v italiji |
|||||||
sej pomoje mu je jasno.
|
|||||||
@urosbe:
Koliko so potem cene z DDV-jem? |
|||||||
20% je v SLO DDV |
|||||||
če je 607,50 osnova, pa potem 20% DDV, potem pride točno 729€. Bi rekel da imam kar prav |
|||||||
CENA x 1,2 = CENA Z DDV |
|||||||
Točno tako, 729€ z DDV za 16GB in 839€ z DDV za 32GB model.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |