Jabuk
Windows 7 na Mac-u
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Koper
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.05.2010 12:52:42
Windows 7 na Mac-u
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam MacBook Pro in me zanima a je kdo že imštaliral nanj Windows 7.In če ja,ali in kako deluje!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 13.05.2010 14:03:45
uporabljaj iskanje na forumu.

Dela preko BootCamp kot ločena inštalacija (dela najboljše). Ob zagonu te vpraša kaj želiš zagnati Mac ali Windowse

Ali kot oboje hkrati kot Virtual mashine,.. Vmware Fusion, Parallels,....etc
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: kras
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 13.05.2010 14:16:39
instaliral na iMacu preko VMware Fusion ....
winsi kot winsi ,obup..(ampak rabim za neke zadeve...)
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 13.05.2010 14:31:24
Mene pa zanima, ali pri virtualizaciji teče vse, kot mora? Recimo Halcomovi digitalni certifikati v Explorerju? Poleg tega moram naložiti nek softver, za katerega so mi že vnaprej rekli, da kao ne dela na virtualnih OS... Pa še MS Word s slovenskim črkovalnikom, ki služi kot plugin prej omenjenemu programju za podnaslavljanje bi rabil. Morda je v tem primeru res bolje, da rebbotam MacBooka v Winsih, kaj? Ali naj vzamem raje 7-ko ali XP?

Hvala za pomoč. LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 13.05.2010 14:59:52
Axis69 je napisal/a:
Mene pa zanima, ali pri virtualizaciji teče vse, kot mora? Recimo Halcomovi digitalni certifikati v Explorerju? Poleg tega moram naložiti nek softver, za katerega so mi že vnaprej rekli, da kao ne dela na virtualnih OS... Pa še MS Word s slovenskim črkovalnikom, ki služi kot plugin prej omenjenemu programju za podnaslavljanje bi rabil. Morda je v tem primeru res bolje, da rebbotam MacBooka v Winsih, kaj? Ali naj vzamem raje 7-ko ali XP?

Hvala za pomoč. LP

Dela vse kot na WIN mašini. Priporočam Windows 7. Tud uporamljam Vmware Fusion + WIN 7.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 13.05.2010 20:09:56
dela res vse samo se pa precej greje, če ga bootaš direktno v windows 7. Pri iMac se to sicer ne občuti na otip ampak pri macbookij iz aluminija se pa to segrevanje precej pozna na ohišju. Osebno me to moti.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 14.05.2010 05:14:24
lordjimy je napisal/a:
dela res vse samo se pa precej greje, če ga bootaš direktno v windows 7. Pri iMac se to sicer ne občuti na otip ampak pri macbookij iz aluminija se pa to segrevanje precej pozna na ohišju. Osebno me to moti.

Oja ... tudi pri iMacu je kr opazno. Levi zgornji kot je pošteno vroč. To je bil glavni razlog, da sem zbrisu winse kaj hitro.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 16.05.2010 14:12:44
Re: Windows 7 na Mac-u
burjaloop je napisal/a:
Imam MacBook Pro in me zanima a je kdo že imštaliral nanj Windows 7.In če ja,ali in kako deluje!

instaliral na pre-unibody 15" preko BC in dela BP. zlo dobr OS, precej boljsa situacija kot pri XPjih, nobenih znakov pre-segrevanja se nisem opazil
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Ženska

Prispevek: #9   Objavljeno 16.05.2010 15:18:23
Re: Windows 7 na Mac-u
token je napisal/a:
burjaloop je napisal/a:

instaliral na pre-unibody 15" preko BC in dela BP. zlo dobr OS, precej boljsa situacija kot pri XPjih, nobenih znakov pre-segrevanja se nisem opazil

Se strinjam s povedanim!!

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 09.01.2011 17:17:12
lordjimy je napisal/a:

Ja... mene pa zanima. če lahku zarad tega segrevanja kaj uniči ali začne slabše delovati? Zanima me glede tega ker kdaj pa kdaj grem igrat kakšno igro in se dokaj hitro začne segrevati ( igram prek bootcamp na win7). Pozna kdu kšno rešitev za hlajenje...???
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 09.01.2011 17:27:44
najbolje je uporabiti vmware fusion, ki je najbolj dodelan in ima funkcijo unity, ki združi win programe z osx. če instaliraš win7 rabiš za normalno paralelno delovanje več kot 2 gb rama, za xp pa je 2gb dovolj.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani