Pozdravljeni
Sem čisto svež lastnik in uporabnik Ipada. Verjamem, da je to vprašanje banalno ampak vseeno: Kakšen je postopek da naložim certifikat s končnico CER na Ipad?
Za vse napotke se že vnaprej lepo zahvaljujem.
| Kako naložiti certifikat na Ipad? | |||||||
Pozdravljeni
Sem čisto svež lastnik in uporabnik Ipada. Verjamem, da je to vprašanje banalno ampak vseeno: Kakšen je postopek da naložim certifikat s končnico CER na Ipad? Za vse napotke se že vnaprej lepo zahvaljujem. |
|||||||
pošlji si ga na mail, poklikas in je...
|
|||||||
Hmmm... ne gre... zajamra nekaj o nekem profilu
|
|||||||
Pomoje si ga psoljes na mail in potem tam odpres in uvozis
Drugi nacin pa je s pomocjo iPhone Configuration Utilityja >> http://www.apple.com/support/iphone/enterprise/ |
|||||||
Hmmm... tocno v tem je problem... ker NEKAJ zajamra o NEKEM profilu Ce ne bi bil toliko skrivnosten in bi napisal, kaj tocno javi, bi mogoce lahko celo dobil kaksen uproabnejsi odgovor |
|||||||
Takoj ko se spet dokopljem do "predmeta poželenja"... ga je namreč ta trenutek hčerka "zaplenila in odvlekla v svojo votlino"
|
|||||||
Ravnokar probal in zadeva deluje BP ... Sicer na iPhone-u... ampak postopek bi moral biti zelo podoben ...
![]() |
|||||||
Lep pozdrav
Ali se mogoče komu sanja kdaj naj bi se dalo tole izpeljati tudi z PROKLIK-om? Hvala |
|||||||
Torej, certifikat si pošljem po mejlu, na Ipadu ga štartam, pa napiše "Invalide Profile"
|
|||||||
Moja izkušnja je, da mora bit na iPadu iOS 4.2.1 in potem ni nobenih težav z uvažanjem certifikata, ki si ga pošlješ po emailu.
Možno je, da moraš namestit tudi korenski certifikat banke oz. certifikacijske hiše. |
|||||||
Potem verjetno nimas pravi certifikat ... |
|||||||
Hmmm... verjetno nikoli... ProKLIK je program, napisan za Windows... in nima nobene zveze s tem, kar se menimo v tejle temi |
|||||||
V končni fazi sem tudi jaz prišel do tega zaključka. Bo treba na tem delat. Hvala vam za vse nasvete! |
|||||||
Jest... hvala za namig... uspelo mi ga je inštalirati preko iPhone Configuration Utilityja. Dela. Hvala vsem!
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |