V petek sem v mediamarktu v celovcu kupil iPad 16gb 3G model in ima stuck ali pa mrtev pixel. Kaj lahko naredim? Se lahko mogoče oglasim v trgovini v slo in bi se mogoče dal zamenjat ipad a?
Hvala za odgovore ze vnaprej
| iPad stck or dead pixel | |||||
V petek sem v mediamarktu v celovcu kupil iPad 16gb 3G model in ima stuck ali pa mrtev pixel. Kaj lahko naredim? Se lahko mogoče oglasim v trgovini v slo in bi se mogoče dal zamenjat ipad a?
Hvala za odgovore ze vnaprej |
|||||
a račun maš dej nes nazaj da ti dajo novga, sej do celovca ni daleč
|
|||||
Ja racun mam, sam bi zrihtal tuki ce bi blo mogoče, če mogoče kdo ve če bi se dalo?
|
|||||
pomoje bi se dalo poklič jutr v apple štacune pa boš vidu
|
|||||
Hvala za odgovore, vprasu bi še v katero je najbolje poklicat?
|
|||||
epl,istyle te dve sta kr dobri
|
|||||
pri nas ni uradnega servisa za iPad tako da ne pričakovati, da bi ti ga zamenjali ali kaj podobnega, bo treba kar nazaj v Austrijo.
|
|||||
Mhm bom probu juter drgac pa bo izlet v celovc spet
|
|||||
Sem klicu v celovec v media market in so me vezali sem in tja pa nihce ni povedu nic pametneg, potem pa sem jim poslal mail pa so mi odpisali da za zamenjavo oz servis mora imeti 3 ali vec deadpixle
|
|||||
?Omg. Če niso 3je mrtvi, jih pa naredi
Ne resno? |
|||||
Dear Customer,
Unfortunately, an exchange of only one pixel error is not possible. An exchange of the display is made only from more then 3 pixels. If this is the case we need to send in for repair the iPad, or contact the Support from Apple directly. Apple Support in Slovenia: Slovenia 0800 80321 www.apple.com/si/support/ Yours sincerely, Wedenig Gernot Verkaufsleiter Media Markt Klagenfurt To so mi odgovorili |
|||||
ja to je pri stvareh, da ne popravlajo 1 pixla..sicer pa so na netu nekateri postopki kako "oživet" pixl
|
|||||
Ja probujem z programom iz cydie dead pixel fixer. Tiste spreminjajoce barve pa bomo vidli
|
|||||
|
|||||
Pojavu se je točno tam kjer je tist pixel
|
|||||
To ti defenitivno morajo menjat, ker je napaka na zaslonu, mislim ni če ne pa magari teži na sam Apple ali zadevo spravi do storea v italiji!
Pa upam da ga nisi jailbreakal. |
|||||
Mislim da je odgovor tukaj... |
|||||
Bil jailbreakan, najprej sem hotu to naredit vendar, sem ga potem najprej updejtal. Sem pa zadevo potem vceraj zvecer ugasnil in ko sem ga danes uzgal, zadeve ni bill vec. Tistega programa potem nism uporabu, ker sem prebrau nekje, da je mozno da po uporabu crkne se kak pixl.
Probal sem edino s temple za 20 min in ni blo efekta. http://knoxing.com/2007/08/05/iphone-stuck-pixels/ |
|||||
Ewo pred zdle sm sem dobil mail, pa so napisali naj se zglasim pri njih v trgovini in da bomo uredili zadevo
|
|||||
pravilno. sem prepričan da boš dobil novega oz refurbished
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |