hja, jest - nism js tak car ko ti da bi znal kr tk restore nrdit
| Nalaganje applikacij v iTunes-ih | |||||
ja ta telefon je imel že nekdo pred mano in sem mu tudi že rekel za kodo ampak ni nič od njega.
hja, jest - nism js tak car ko ti da bi znal kr tk restore nrdit |
|||||
Ce imas nezaklenjen iPhone in ce nimas jailbreakanega, samo klines Restore v iTunes... samo potem ne smes povrnit backupa... ampak moras izbrat "Set up as a new iPhone" ... potem bos imel prazen iPhone in bos moral vse nalgat na novo ...
Lahko pa poskusis ugibat kodo (recimo 0000, 1234, 1111, 2222, 3333, 4444 ,.... ). Ce se je prejsnji lastnik samo "igral" s tem, je verjetno dal kaj takega... Najhitreje pa bo, da ob prejsnjega lastnika izves to kodo ... |
|||||
ja iphone je italijanski ampak je jailbreakan. kode sem že malo ugibal ampak brez večjega uspeha
|
|||||
Poslji mu SMS (ce je mobilna stevilka) ...
|
|||||
hehe
bi pa lahko odgovoril vsekakor če bi bil fer. |
|||||
Mogoče pa je na dopustu? |
|||||
počakam še kakšnih par dni... če ne odgovori bom pa res moral narediti restore (vendar bi tebe jest prosil če mi boš lahko malo bolj natančno razložil restore v itunsu preko zs če bo potreba).
|
|||||
Podobno tezavo imam z aplikacijami.
Imam na drugem racunalniku tudi nalozen iTunes. Racun aktiviran. Ko pa zelim sinhronizirati appse mi to ni "omogoceno". Ko dam Sync app, me opozori, da bo sinhroniziral z tistimi na seznamu. Vendar je seznam prazen - ce dam sync, mi izbrise vse iz iPhona. Iz iPhona pa se nocejo prenest na racunalnik. Kaj delam narobe? |
|||||
Pred sinhronizacijo desni klik na iPhone v iTunesu in pritisni na "Transfer purchases".
Istočasno je iPhone lahko sinhroniziran samo z enim računalnikom. |
|||||
Hvala;)
|
|||||
Imam problem, ki ga bom uvrstil kar pod to temo.
Na telefon drugega uporabnika zelim nastaviti 1 od mojih aplikacij. Problem je, ker mi iTunes ne ponudi moznosti, da bi na telefon nalozil le izbrane aplikacije (torej omogoca le vse skupaj). Mi je pa enkrat ze uspelo z drugim telefonom. Kakšna ideja? Hvala za pomoč. |
|||||
na računalniku v itunesi pod zavihkom app in ga tam najdi in obkljukaj!!! _________________ |
|||||
@pohistvo najlazje bos to naredil preko telefona v aplikaciji appstore samo vpisi se s svojim racunom in povezi na wifi.
Ce bos to naredil preko svojega rac. mu bo izbrisalo vse njegove aplikacije in jih zamenjalo s temi, ki jih imas na racunalniku ..! |
|||||
ali pa se na njegovem računalniku vpiši s svojim app store računom in jo zloadaj v njegov itunes library
|
|||||
Ja problem je, ker ne morem obkljukati. Kaže "zamrznjeno sliko" in omogoča le Sync!?
|
|||||
naredi kar ti je gpc napisal bo najenostavnejse _________________ |
|||||
Aha. In če se z mojim accountom vpišem na njegov telefon, pa kaže da je plačljiva aplikacije, mi jo še enkrat računa ali ne?
|
|||||
_________________ |
|||||
OK, ful hvala za pomoč. V bistvu je potem rešitev dosti enostavna:) Častim pivo!
|
|||||
_________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |