Po pravici povedano, nisem nobenega od teh dveh sistemov uporabljal vec kot par urc.
| Končno pravi FINDER - TotalFinder | |||||||
Po pravici povedano, nisem nobenega od teh dveh sistemov uporabljal vec kot par urc.
|
|||||||
A mi lahko en pove kaj Total commander zmore, da je postavljen za zgled pri vsaki omembi tovrstnih programov ? Sprašujem, ker ga v Windowsih nisem nikoli uporabljal in me zanima kaj sem zamujal.
Pa konkretno, kaj so glavne moteče napake Finderja zaradi česar ni dovolj dober (večkrat prebrano - najslabši del OSX) ? Malo me zanima, če sem mogoče preveč toleranten do tega programa. |
|||||||
pač nisi zahtevnejši uporabnik; oziroma se te nekateri vzvodi ne primerjo. mene se še dan danes ne primer automator, npr. pa se zavedam vse njegove veličine ampak lej - meni ne. ustreznejšega odgovora ne morem podati. total commander je predvsem prenos vmesnika kot smo ga uporabljali še v DOS okolju. kdor je uporabljal norton commander že ve o čem je govora. in če si bil power user na norton commanderju potem si z explorerjem doživljal živčne zlome. prednosti je nebroj in da, dual view je zagotovo ena naj-bolj praktičnih prednosti, ki pa jih spet bodisi moraš znat uporabljat bodisi v tem najdeš korist. @mikrohard, drži. meni odtehta 15$ ravno ta funkcionalnost. |
|||||||
v bistvu se pa moram zahvalt za tale post, ker tega appsa prej nisem poznal in sem se trudil s forklifom in mucommanderjem. forklift imam tudi kupljen pa se me ni prijel interfejst za FTP dostop, ki naj bi bil odlično integriran.
kar me je takoj "kupilo" pri total finderju je v bistvu način, kako se total finder "prelepi" čez core finder. to mi je čist konc. |
|||||||
men tudi sede ... sploh dual view, saj sem se prej lomil z uporabo dveh oken ali se huje z klik+hold in sprehajanjem po drevesni strukturi. Velikokrat se mi je namrec zgodilo da sem dropnil fajle pomotoma nekam u 3 krasne ...
|
|||||||
PS: hec |
|||||||
v dobi perfektnih GUIjev samo še retro fani klofajo komande v terminal |
|||||||
cmd+z ->undo |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |