| Nakup iPhona prek Bolhe ali Jabuka | |||||||||||
haha. čisti original. pa še ugodna cena.
|
|||||||||||
Jaz ga bom kupil, pa izkoristil priložnost in ga na licu mesta prebutal.
|
|||||||||||
V škatli je US polnilec.... to pomeni, da je ZELO visoka verjetnost, da je tovarniško zaklenjen.
|
|||||||||||
ampak ta ima HD kamero tudi na sprednji strani
|
|||||||||||
Itak, da je ponaredek no.. |
|||||||||||
wtf ker krater ma na sprednji strani
|
|||||||||||
Ampak tile nateguni iz tujine pa kar redno spremljajo bolho
in ta ista "kathe" je pisala ze pred kaksnim mesecem, ko sem oddal drug oglas na bolhi
Seveda take maile enostavno ignoriram, ker ni vredno se sploh ubadat s tem Nazadnje urejal/a Jest Čet 07. Okt 2010 06:35; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||||
To da je v škatli US polnilec ni NUJNO da je zaklenjen ampak je izvor Kanada in tam so odklenjeni in tudi na Bolhi jih eden take prodaja vsaj za 3GS vem da jih tako da ni vse tako kot trdite.
LP |
|||||||||||
Folija prek ekrana in pač zgleda tako... |
|||||||||||
http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-3gs-16gb-nov-pakirani-vip-garancije--oglas1272830205
kaj pa ta? mislite da je možno? :/ |
|||||||||||
Nateg, ki se ga vidi na 100km |
|||||||||||
|
|||||||||||
saj se mi je zdelo. Hvala:)
|
|||||||||||
k ni logično, rojen za božič
|
|||||||||||
Dober večer vsem,
sem se včeraj pogovarjal z enim iz Portoroža ki je prodajal i4 za 520 eur in ga kličem pravi ali mi pošlje po pošti že ta teden, pa mu js rečem da se osebno dobima pa pravi da po nowem letu.Sm rekel ok. Sam zgleda pošten iz prve se je javu. Sam cena ja mal čudna. njegov oglas: "Apple Iphone 4G 16GB Black, Tovarniško odklenjen !" Cena: 520,00 EUR Prodam praktično nov Iphone 4G 16GB, tovarniško odklenjenega in deluje v vseh omrežjih. Gsm aparat je odlično ohranjen in je v garanciji. Poleg telefona dodam zraven še slušalke, omrežni polnilec, silikonsko ohišje za zaščito mobitela,... Mobitel deluje brezhibno. Za ceno sem se pripravljen pogajat do največ 500€. Za novejše slike Iphone-a pišite na moj mail ali me kontaktirajte preko mobitela. Kontakt: Email: dukic_uros@hotmail.com GSM: 051210560 kaj vi pravite? lp |
|||||||||||
je pa še eden mal prej gor dau oglas:
http://www.bolha.com/telefoni-iphone/apple-iphone-4-zapakiran-odklenjen-za-vsa-omrezja-popolnoma-nov-kupljen-v-uk-oglas1272840995 če koga zanima.Dost ugodno. lp |
|||||||||||
se vam zdi primerno objavljat osebne podatke na forumu?
|
|||||||||||
kdo pa objavlja osebne podatke na forumu? |
|||||||||||
ti si jih objavil dva posta više.
|
|||||||||||
čeprov so vsi te podatki javno dostopni vsem uporabnikom interneta/bolhe. enako bi jih "objavu" če bi prilepu samo link do oglasa. |
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |