Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Ali je Vaš iTelefon jailbreakan?
Ali je Vaš iTelefon jailbreakan =)
Ja
54%
 54%  [ 111 ]
Ne
44%
 44%  [ 92 ]
Ne želim razkriti
0%
 0%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 205
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #101   Objavljeno 27.12.2010 17:15:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pretorian je napisal/a:

V glavnem jest vidim da nekako nasprotuješ JB a sam si ga imel lool

iphone 2g brez jailbrejka ni bil uporaben. dobesedno. so bili vsi zaklenjeni na at&t
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ženska

Prispevek: #102   Objavljeno 27.12.2010 19:57:05
Veš zakaj je včasih JB bil nujen?????? Izgleda da ne.... Aplikacij pa ne rabiš kupovat brez veze, imaš polno strani na netu pa si kdaj preberi tudi kakšen review Very Happy ...Otroci in leta pa niso merilo BTW..
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #103   Objavljeno 27.12.2010 20:04:45
Pretorian je napisal/a:

Ja blue nova je slaba ampak deluje in je edina in vidim da jo poznaš torej tudi tebi fali ta Bluetooth funkcija a ne ampak pustimo to v glavnem eni smo za drugi ne.
Ljudje se vedno delimo na taksne in drugacne in seveda nasa stališča se spreminjajo, taksni pac smo.

LP

Saj sem napisal, da sem imel jailbreakn takrat, ko je bilo to se skoraj nujno potrebno ... predvsem zaradi prikaza stevilk in podobnih zadev, ki so sedaj ze privzeto porihtane ...

Glede iBluenova... pa ja... probal sem... in celo kupil takrat... ampak se je razvoj ustavil. Kasneje so samo prilagodili, da deluje na novejsih verzijah iOS... se vedno pa ne deluje OK... Funkcije posiljanja glasbe ali slik preko BT pa prakticno ne pogresam ... Probam pa marsikatero stvar, ki je ne potrebujem... BO pa februarja ali marca eno leto, odkar nimam vec jailbreakanega iPhone-a ... Takrat, ko so izsle prve beta verzije iOS 4 Smile ...

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #104   Objavljeno 27.12.2010 20:07:18
hhsk je napisal/a:
Pretorian je napisal/a:

iphone 2g brez jailbrejka ni bil uporaben. dobesedno. so bili vsi zaklenjeni na at&t

Niso bili vsi... proti koncu zivljenjske dobe iPhone prve generacije (oz. malo preden je izsel iPhone 3G) so bili v Evropi naprodaj nezaklenjeni... Jih pa ni bilo veliko Smile ... ker so bili obupno dragi Smile ... Se mi pa zdi, da jih je T-Mobile v Nemciji prodajal (1000€+ Embarassed )

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #105   Objavljeno 27.12.2010 20:37:48
Jerca ja meni je še vedno potreben in vem ja sem imel tudi iPhona 2 sedaj imam odklenjenega iPhone 4.
In mi res ni nujen JB ampak ga bom naredil zaradi stvari kater sem naštel torej možnost brisanja posameznih klicov,odstranitve iritirajočega call forwarding active,bluetootha,ssh in še česa.

LP
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani