narobe, avtor aplikacij je jernej0
| KinoSporedi 2 v AppStore-u! - UPDATE! | |||||
narobe, avtor aplikacij je jernej0
|
|||||
Bemtiš, res je. To ni TV spored
|
|||||
Res je, pri KinoSporedih 2 ne deluje vec Kolosej.
Zaradi stiske s casom bo trajalo nekaj casa da popravim. Delujeta pa normalno PartyMax in Planet TUS. Problemi so tudi z prenasanjem celotnega sporeda predhodno, tako da se temu izogibajte. KinoSporedi 1 pa niso vec na voljo in dokler delajo, delajo. |
|||||
Zadeva je ful prirocna, malo me motijo le taksne stvari:
Ampak tole je najbrz napaka pri viru, ne sami aplikaciji... |
|||||
sem prepričan da je za to kriv vir, saj aplikacija informacije črpa s spleta.
|
|||||
ja sej, pač vseeno. Mogoče se da popraviti
|
|||||
well men ne dela! 3g[s], 4.1.
Aplikacija sicer dela samo nič ne naloži ne na navadnem signalu ne na wifi. |
|||||
Ce bi prebral avtorjev post malo visje, bi opazil, da ne dela kolosej in da zna trajat preden bo napaka odpravljena Ostala 2 bi morala delat |
|||||
@Ropret, brez skrbi sem prebral in ne ne dela ne s max ne tuš... anyway I dont car at all
|
|||||
zanimivo. meni namrec delata ostala dva
|
|||||
KinoSporedi 2 bi morali ponovno delovati normalno!
Ce ne gre, izbrisite aplikacijo in jo ponovno nalozite, ali kliknite na prenos celotnega sporeda. Lp |
|||||
Po ponovni inštalaciji aplikacija spet dela...
|
|||||
Jaz sem samo prenesel seznam in aplikacija že deluje. Super in pohvalno, da si tako hitro odpravil napako.
|
|||||
Jaz sem danes deinštaliral in ponovno inštaliral KinoSporedi 2 in še vedno je plakat od filma napačen. Za film Američan se mi pokaže neka risanka (kot zgoraj v enem od prejšnjih objav).
Uporabljam iPhone 4. Kaj se dogaja? |
|||||
Sej ni to bil glavni problem, problem je da sploh ni delovalo. Glede plakatov pa ne morem jaz nic, krivi so providerji (Kolosej, Planet TUS, PartyMax...). |
|||||
a je kakšen problem v aplikaciji ali v serverjih?
ker namreč meni danes ne deluje kino spored samo opozorim oz. vprašam kje je problem |
|||||
A kdo ve kaj je z app kino sporedi 2
Na appstore jo ni na iNapravi pa ne dela? |
|||||
+1 |
|||||
Zaradi tezav z hostingom kino sporedi ne delujejo vec.
Zaradi tega sem jih tudi odstranil iz AppStora. Ker nimam casa za vzdrzevanje aplikacije, je mozno da bo trajalo dolgo preden bo spet na voljo. lp |
|||||
Jernej, NEEEEEEEE
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |