Jabuk
iMac + dodaten monitor
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Veržej
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.12.2010 09:04:28
iMac + dodaten monitor
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ker nekje pač moraš začeti, je moj prvi mac - macbook (imam sicer dualboot - MAX OSX in WIN 7 - in to samo zaradi določenih programov, ki jih na Macu ni - od eBančništva naprej...). No vsa stvar me je tako navdušila, da se odločujem za nakup iMac-a 27", sedaj pa me zanima, ali ima tale iMac možnost povezave dodatnega monitorja in extended desktop kot imajo (omogočajo) to recimo Windowsi. Zaradi narave mojega dela (pa tudi sam sem tako že navajen) potrebujem razširjeno namizje. Gre to z iMacom, ali samo z MAC PRO (ki pa je roko na srce - enostavno predrag)...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 26.12.2010 09:47:16
Re: iMac + dodaten monitor
Jp, deluje brez težav, samo priključiš na izhod, spelješ z ustreznim konvertorjem (če je potreben) signal na monitor in nastaviš resolucijo drugega ekrana. OS X zazna vse avtomatsko, nobenih težav ni.

Nazadnje urejal/a mirkuma Ned 26. Dec 2010 10:12; skupaj popravljeno 1 krat
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 26.12.2010 09:51:22
Re: iMac + dodaten monitor
ggrizliv je napisal/a:
Ker nekje pač moraš začeti, je moj prvi mac - macbook (imam sicer dualboot - MAX OSX in WIN 7 - in to samo zaradi določenih programov, ki jih na Macu ni - od eBančništva naprej...). No vsa stvar me je tako navdušila, da se odločujem za nakup iMac-a 27", sedaj pa me zanima, ali ima tale iMac možnost povezave dodatnega monitorja in extended desktop kot imajo (omogočajo) to recimo Windowsi. Zaradi narave mojega dela (pa tudi sam sem tako že navajen) potrebujem razširjeno namizje. Gre to z iMacom, ali samo z MAC PRO (ki pa je roko na srce - enostavno predrag)...

jaz uporabljam imaca 27 plus cinema display 27 ter razširjeno namizje, monitor povežeš enostavno v mini dvi vhod osx pa naredi vse ostalo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Veržej
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 26.12.2010 12:52:34
Super. hvala za odgovore. Bom ob prvi priliki nabavil.... Tale Apple me je čisto vase potegnil Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.12.2010 16:43:41
welcome Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani