Xbox Vs. Wii Vs. Playstation | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Sicer ja. Multimedijsko je PS3 najboljše podprt. |
|||||||
![]() |
|||||||
Kaj pa serije? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Moje izkušnje so najboljše s PS3. Tu je uporabniška izkušnja najboljša. Ampak če je nakup za otroka 5 in 7 je najboljša izbira najbrž res Wii, saj ko bosta starejša in bosta želela igrati bolj realistične igre, bo zunaj že PS5 ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
ščim že je ps3 boljši ? jaz nevidim niti en razlog.... (razen težav z ROD-om) ajd pa da imaš notri blu-ray pogon... wii? iz old fashion... pa tudi nevaren v rokah malih otrok... in KINECT meni pregazil PS3 motiona ter WII-ja... zelo... in še bo.... bolj! lahko povem da sem uporabnik xboxa od leta 2004 (ta prvega že) in tudi 360ke od začetka.. in uporabljam tudi LIVE... ampak NOBEDEN res NOBEDEN (od userov na LIVE-u iz SLO) v teh 5ih letih ni zamenjal 360-ko za PS3 in je magari že 3jega xboxa menjal zarad BAN-PROD-Ali etc... mislim da ta podatek vse pove! lp |
|||||||
![]() |
|||||||
LP |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
klasike so le klasike... Nazadnje urejal/a no9 Pet 24. Dec 2010 11:56; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
Kot drugo Wii je dober za več igralcev saj ima večina iger usmerjenih v druženje in tekmovanje. Ampak sedaj je tukaj Move in Kinect. Kinect trenutno izgleda najbolj zanimiv in kul ampak potrebuješ velik TV in velik prostor ter dobro je da nimaš preveč oken ob kaki cesti/pločniku ![]() Xbox360 nova verzija je boljša zadeva od starih (in tudi mod za pogon je že). Ampak še vedno ima bedno rešitev (v primeru, da konzola zazna pregrevanje se izklopi in je nekaj ačsa ne moreš vklopiti). Je pa pridobila veliko dobrega ta izdaja saj ima tudi WLAN že vgrajen. PS3 je daleč najboljši po lastnostih in tudi najbolj kakovosten. Vsako leto pride vedno več dobrih iger samo za njega in ima zastonj internet za igranje prek neta. Move je precej podoben Wii motu. Povezava Xbox360 in PS3 z računalnikom (PS3 Media Server, Tversity, Nero Home itd.). Pomembno je samo, daj e računalnik ranka C2D ali boljši ter da je PS3 in rač za Hd vsebine na LAN in ne na WLAN. V primeru odločanja xbox360 ali PS3 se je treba odločiti na podlagi iger. |
|||||||
![]() |
|||||||
Na testu sem mel tudi že eden izmed prvih PS3 in takrat me ni prepričal, tako, da brez pomisleka ostajam na Xbox-u. V preteklosti sem imel nekaj let tudi PS2. lordjimy, okna ne motijo Kinect senzorja. Mam okno ob strani in ni problema, zraven tega še sveti v njega luč in reagira ok. Imam tudi članarino na Xbox Live Gold, če bi kdo morda šel kak COD: Black Ops preko neta ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Točno tako. Ampak ravno zaradi teh naslovov (ki so mi najbol pri srcu, saj sem jih igral v otroštvu) razmiščjam o nakupu wii. Doma mi sedi PS3, ki ga 90% uporavljam kot media center, igranje me pa ne zanima, saj nisem nek hard core gamer. Edino Zen Pinball kdaj odigram, al pa katamari .. ostalo nabira prah. Nazadnje urejal/a no9 Pet 24. Dec 2010 12:04; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Hvala ![]() tnx ![]() PS: očitno ni nekega uporabnega browserja za xbox, pa ajd to požrem... kako je s streamanjem prek media centra? Laufa to tako kot more? Glede na to da nimam najbolj slabe povezave (25mb down/2mb up) bi pomoje to moralo delati... Sicer je PC s katerim bi naredil povezavo malce bolj švoh (core 2 duo 1,8ghz, nvidia 7600gs, 2gb ddr2).... |
|||||||
![]() |
|||||||
wii ima lahko nevem koliko hočeš dobrih iger ampak se pred grafiko od ps3ja ter xbox-a na hd-tv 116cm-erskemu nemore primerjati... wii... in playstation motion... imaš nekaj V ROKAH ... KINECT ? nič... pa isto deluje ? so ... tu ni treba dalje debatirat... posebej pri varnosti in udobju ![]() ps3 je daleč najboljši po lastnostih ? c-mon razen BLU-RAYplayerja nima nič posebnega-BOLJŠEGA- kot pa xbox360... pa TOTALNA LAŽ .... da VSAKO LETO PRIDE VEDNO VEČ DOBRIH IGER SAMO ZA NJEGA ?!??!?! pa ali si taki zagreti fen playstation-a in živiš v svetu SONY-a samo... ker to nikakor nemore držati! koliko igric je šlo iz PS3 na XBOX360? koliko igric je imelo recimo pred 2-3 letoma exluzivo za xbox360 (vsaj en mesec prej na xbox-u) ... to se dejstva katerega si nemoreš izmisliti in SPREGLEDATI.... če je recimo bila igra A igra IGRA leta po svetu in je exkluziva za XBOX360... ? ![]() ![]() PS2 je bil zakon in pred xbox-om ali PS3 pa nikakor ni... in ja xbox360ko že imaš odklenjeno 4-5 let in si prek neta downloadaš igrice... PS3 pa komaj 3-4 mesce če me spomin nevara? pa še ena laž... PS3 NETWORK se tudi PLAČA kot XBOX Live... isto TOČKE... jaz vas ne razumem zakaj ne morete pošteni biti... in pravilno podati informacije drugim... LP |
|||||||
![]() |
|||||||
Niti podrazno nisem fan PS3 se manj pa hardcore gamer. Igram samo par iger (Fifa, NFS, Uncharted). Odigral sem tudi God of War Collections in God of War 3. Nativno predvaja PS3 vec multimedijskih formatov kot pa Xbox360 in Wii. Kot sem omenil je potem resitev za to streaming/transcoding iz racunalnika. Za drugo leto ima PS3 napovedanih vec (odlicnih) iger kot pa Xbox360. Ce ne verjames pokukaj malo na IGN.com ali pa gametrailers.com ali pa slovensko stran Joker.si! Glede zunanjega diska. Sam sem priklopil 1 TB WD MyBook Elite na PS3 (FAT32) in ga je zaznal brez tezav. Samo pri kinectu lahko igras igre brez igralnih pripomockov v rokah medtem, ko Wii mote in Move rabis imeti v rokah! Ne trdim, da je Xbox360 slab (kvecjemu je odlicen) ampak se mi nasplosno zdi bolj gamerski kot pa PS3, ki ima tudi vgrajen en izmed najboljsih Blu-Ray sukalnikov. Zraven pa se lahko zaigras kako igro. Aja pa kolikor je meni znano lahko na ps3 brez problema kopiras muziko in slike medtem ko na Xbox360 ne gre. Za to sicer nisem preprican ampak se mi zdi, da sem tako bral na spletu! Ce koga zanima strokovnejse mnenje si lahko prebere sledeci slovenski clanek kaj katera konzola zmore na spodnji povezavi. http://joker.si/article.php?rubrika=12&articleid=5379 In prosim ne mi vec trditi da lazem. |
|||||||
![]() |
|||||||
Če primerjaš igre med PC, XboX360 in PS3 (kjer so samo direktni porti) valda izgleda vsepovsod enako. Nekje xbox360 zmaga, drugje PS3 - ponavadi pa na high-end pc mašini vedno in povsod PC! Že sama ideja da je God of War 3 velik 40GB, ti lahko marsikaj pove - prav tako Gran Turismo 5 igranje na FULL HD 1080p! V prihajajočem letu pa prispe Resistance 3, Killzone 3 in LBP 2 - ki pa je itak najboljša multigaming offline igra (period) in še kaj bi se našlo... Primerjaj pa tudi najboljši dirkačini oz. simulaciji GT5 (PS3) in Forzo (xbox360). Za igranje preko interneta ni potrebno nič plačati! - plačaš lahko samo PSN+, če hočeš imeti nekaj določenih iger/dlc/tem/avatarjev brezplačno in izredno ugodne cene ostalih iger (od -10% pa do -50%). Dostop do PSN in njihove demote, DLC in ostalo pa je brezplačno! Da ne omenimo customizacije. Če želiš menjati trdi disk v microsoftovmu xbox-u moraš gledat diske odobrene s strani microsofta ali temu podobne. Pri PS3 rukneš notri karkoli hočeš. Po defaultu je disk 5400rpm, če daš 7200rpm imaš še hitrejšega! Jailbreak je obstajal že pred dvemi leti preden je prišel SLIM. Našel ga je geohot (se vam mora biti poznan) in preprosto ni bilo veliko ljudi zato, ker so bili vgrajeni trdi diski premajhni, saj ena igra za PS3 velika najmanj cca. 15GB če je exlusive, pravtako pa je blu-ray pekač takrat bil veliko dražji oz. sploh ne vem če je bil dostopen širšim kupcem. Kar se tiče dolvleke iz interneta lahko vlečeš slike in mp3-je, kakor tudi posnetke, teme (preizkušeno), brskalnik pa podpira tudi Flash. Da ne omenim besed o kvarljivosti konzole xbox360 v zgodovini in manjkanju nekaterih malenkosti kot je HDMI izhod! ![]() Če pa misliš da je to zraslo na mojmu zelniku in še vedno strmiš k svojemu pravu, pa ti priporočam da pogledaš 12 rund (spodaj povezava) XboX360 vs PlayStation 3, kjer primerjajo od ploščkov, ekskluzivnih in multi-platform iger, vse do Move/Kinect in drobovja, CPE, RAM, zgodovino. http://www.youtube.com/watch?v=fARdxkovMhQ zmaga ps3 ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
http://www.buzzle.com/articles/ps3-vs-xbox360-sales.html Jaz torej kupim konzolo za igrat igre, koliko pač čas dopušča. Včasih 1x na teden, včasih 2x, včasih 14 dni nič. In ko igram se odklopim in uživam. Ni mi žal plačati nekaj 10 eur za Live Gold. Silver je sicer free, ampak mi multiplayer zelo veliko pomeni in imam vse igre orginal. Dobim iz UK do 50% ceneje. Če ima konzola Blu-Ray mi dol visi (To zame ni prednost), ker zato imam drug player, isto velja za .mkv v 1080p, pa še direkt laufa brez prekodiranja. |
|||||||
![]() |
|||||||
hmm? nevem ampak, sam nisem nicesar placu v dveh letih odkar imam ps3 ... in sem pravkar probu ... dela. ![]() |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |