Jabuk
iPhone singapure
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.12.2010 16:04:46
iPhone singapure
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zivjo!

Nekdo, ki ga poznam se bo na njegovi poti ustavil(čez par mesecov) na letališču v singapurju. Zanima me, če sem prav informiran. V singapurju stane iphone cca. 500€ (888 singapurski dolarjev), JE odklenjen (kar pomeni, da ga bom lahko uporabljal pri nas). Edina stvar ki je, da ga je treba prešvercat oz. plačat 20% davka.. seveda je prva opcija veliko bolj mikavna Wink

Najdu sm tut iStudio trgovino, ki se nahaja na letališču: http://istudio.elushretail.com/cos/o.x?c=/wbn/pagetree&func=view&rid=96598

Je pa en problem, nč ne piše, da majo iphone 4. Tm še zmeri iphone 3gs piše :S Najbrž ga bojo še dobil. Čez nekaj mesecov bi ga skoraj zagotovo mogl met Smile

No predusm me zanima stvar če je 100% odklenjen in ga bo moč uporabljati pri nas. Pa če mate še kšn nasvet, se priporočam Wink

LP
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 15.12.2010 16:24:40
Na letališču zna biti manjši problem, če ga bodo sploh imeli (glede na to, da najbrž nisi edini s takšno idejo).

Je pa letališče z MRT podzemno povezano s centrom mesta. Okoli 10EUR pride v obe smeri. Je pa odvisno, kako dolg bo postanek in koliko ti bo šel ta nekdo na roko.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 15.12.2010 17:04:06
2 mesca nazaj sem mel jst podobno moznost, ampak ko je je prsu v stacuno so mu povedal da je cakalna doba 1 mesec, tko da bi blo dobr ce bi ga vnaprej rezerviral.
iPhone Doctor

iPhone Doctor

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 15.12.2010 18:55:17
Kupil v Singapurju ze 2 iPhone 4, vsi so tovarnisko odklenjeni. Skatla tista vecja, ker notri ni EU polnilec Smile

Jih pa majo prakticno povsod, tisti Apple store je zadnje kar mi je prislo na pamet.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 20.12.2010 10:29:19
ocnop je napisal/a:
Kupil v Singapurju ze 2 iPhone 4, vsi so tovarnisko odklenjeni. Skatla tista vecja, ker notri ni EU polnilec Smile

Jih pa majo prakticno povsod, tisti Apple store je zadnje kar mi je prislo na pamet.

Mi lahko prosim poveš kaj si mislis s temle: "Skatla tista vecja, ker notri ni EU polnilec Smile" ? Kaj majo več škatel na razpolago ? Ubistvu mi je čist usen kašna škatla je pa tut za polnilc mi je dost usen..

Bom kakšen mesec in pol prej pisal app storu na letališču in probal rezervirat. Hvala za vse odgovore. Če ma pa kdo še kakšen nasvet, oz. idejo kako bi telefon lepo spravil v evropo ? Razpakiraš škatlo in ga daš v kovčk ? Al ga daš pa lepo kr v škatli v kovčk ? Kako je s tem, da ne bo prišlo do brezveznih komplikacij...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 20.12.2010 10:53:32
iPhone 4 je na voljo v razlicno veliki embalazi...odvisno od tega, kje je kupljen Smile V UK je recimo vtikac vecji, zato je skatla tudi vecja ...

Mikrohard je enkrat objavil slikco obeh skatel >> KLIK

Levo francoska škatla, desno UK škatla (razlika očitna):

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 20.12.2010 12:48:55
14 dni nazaj sem po Singapurju iskal iPhona 4. Ja res je, vsepovsod jih imajo, samo cena je veliko hujša kot v Italiji...

Sem spraševal fante dol pa so rekli da je potrebno naročit na iStoru in tam je najcenej...

Tudi v Mustafa centru, ki bi jih naj imeli pocen...

Lp
primozz
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 20.12.2010 14:04:32
Točno isto izkušnjo sem jaz imel kot primozz. V vseh trgovinah, so imeli cene nabite, da se ni izplačalo niti približno, saj bi me prišel 800EUR. Tako, da edino pre online stora je taka cena. Mogoče je pa kdo kje našel po takšni ceni kot je na internetu Rolling Eyes
iPhone Doctor

iPhone Doctor

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 20.12.2010 18:17:40
Fantje jaz sem jih placal po 520 eur, nabavil pa sem 2 kosa ko sem bil v septembru.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 22.12.2010 09:11:05
ocnop
Ali mi lahko daš točen naslov, kje si jih kupi (pogledaš na računu)?
Sem še en dan v Singapurju...
Hvala!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 22.12.2010 12:48:26
Wow, nism vedu da smo tok international in da ljudje tolk potuje(jo/mo). Lepo Cool

ocnop prosim, če poveš kje si jih dobil po tej ceni.. Kako pa prek istora naročiš, če si samo 5 urc na letališču ? Ga lahko v kšno trgovino in ga potem pridš iskat al kako ?
Ni mi čist jasno kako je lahko takšna razlika v ceni od 520-800€ Surprised Sploh pa zdj, ko je "evforija" že mimo.. Rolling Eyes
iPhone Doctor

iPhone Doctor

Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 22.12.2010 19:01:09
Ma je bilo kar nekaj trgovin kjer so jih imeli in povsod so bili originali in odklenjeni. Sam sem potem kupil 2 kosa po tej ceni, slisal pa sem da je slo tudi ceneje odvisno od sposobnosti barantanja Cool

Ce se ne motim je bilo nekje na "Jurong West Street"
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani