malce sem preklical pri nas, pa ni odziva, namreč na podjetje
bi kupil 2x iphone 4 - 16 GB, sicer je varianta za nakup iz tujine....
Na žalost ga fmc še nima tja do januarja..če jih kdo prodaja naj se oglasi
| Kdo pri nas prodaja iphone z računom | |||||
Zdravo,
malce sem preklical pri nas, pa ni odziva, namreč na podjetje bi kupil 2x iphone 4 - 16 GB, sicer je varianta za nakup iz tujine.... Na žalost ga fmc še nima tja do januarja..če jih kdo prodaja naj se oglasi |
|||||
Če imaš podjetje in bi ga rad v stroške dal, imam eno dokaj dobro/ugodno varianto s slovensko fakturo (če si zavezanec za DDV seveda).
Pošiljka iz prejšnjega tedna: 2x iPhone 4 16GB, 2x iPhone 4 32GB, 1x iPad 3G 16GB, 1x iPad 3G 32GB, 1x iPad 3G 64GB
Vse na sliki je dobavljeno na podlagi predhodnih naročil... vendar nobenega problema, saj je rok dobave max 1 teden. Vse izvira iz Nemčije, torej vse tovarniško nezaklenjeno. Preverjeno iz lastnih izkušenj. Cene: iPad 16GB: 499,17€+DDV iPad 32GB: 582,50€+DDV iPad 64GB: 665,83€+DDV iPad 3G 16GB: 582,50€+DDV iPad 3G 32GB: 665,83€+DDV iPad 3G 64GB: 749,17€+DDV iPhone 4 16GB: 607,50€+DDV iPhone 4 32GB: 699,17€+DDV V četrtek prihaja še en iPad 3G 16GB in nekaj dodatne opreme (Camera Connection Kit, iPad dock, iPad original Case) ter dva iPhone-a 4 32GB z opremo (iPhone 4 dock, bumper), brez težav pa je dobavljiv seveda tudi 16GB model. Če danes naročim, bo predvidoma pojutrišnjem v skladišču in naslednjem tednu pri meni. |
|||||
|
|||||
Si me prehitel... ko sem iskal linke |
|||||
Seveda sem pravi, dobro veš
Kateri sosed - poznam samo ene dve dobri sosedi bom poprašal gorenjske sosede hvala ti lepa - lp |
|||||
Uroš
Ja - cene so ok, če lahko še račun izstaviš - uradno - bo pa še bolje. Če lahko te prosim za gsm na pm.. lp |
|||||
Božiček je bil letos nekoliko prehiter
![]() |
|||||
dober je tale božiček, ampak mislim da me bo letos obiskal njegov skromnejši dvojnik.
|
|||||
Kaj je tisto v črni škatli in nekaj rumeno gor? |
|||||
Kača Hec na stran... HDMI kabel Natrix s specifikacijo 1.4: http://natrix.tv |
|||||
Cute little boxes |
|||||
bi bil vesel še kakšne takšne škatlice, bi jo podaril punci
|
|||||
Škatlo ti jest prodam za 50€ pa jo ji daj..
|
|||||
mam prazno tudi svojo..
|
|||||
Včasih smo si za darila kupovali čokolade in bonbone, danes pa iz vseh koncev slišim, kako se razvaja boljše polovice... iPod, iPad, iPhone, ... kam gre ta svet
Če potrebuje kdo samo škatlico in ostalo kar je v njej (razen iPhone-a seveda), imajo na DealExtreme ugodno varianto za $8.11 črna: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35436 oz. bela: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35435 |
|||||
jaz bi rad še telefon v njej
|
|||||
Samo res...ni za verjet kam to gre...pred časom si punci kupil škatlo Raffaello-ta pa voščilnico zraven pa si bil car...nato se je začelo Raffaello + parfum...zdaj pa smo že prišli na Raffaello + i-device
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |