Pozdravljeni.
Mene pa zanima, koliko časa naj traja prvo polnjenje iPhona?
Hvala
LP
Simon
| Prvo polnjenje iPhone 4 | |||||
Pozdravljeni.
Mene pa zanima, koliko časa naj traja prvo polnjenje iPhona? Hvala LP Simon |
|||||
jaz sem ga najprej do konca izpraznil, nato pa čez noč filal...
pri normalni uporabi telefona (30-40min pogovora + kakih 20SMS + 10-15min Interneta dnevno pa še kak App vmes) mi iPhone 4 zdrži 2-2.5 dni. |
|||||
Aha, hvala za info.
Samo, a ni ponavadi, da ko je enkrat 100% poln, da sam neha filat? LP |
|||||
Ko je iPhone poln... se ti na bateriji spremeni znakc.. =) ki ti pikazuje da ga loh izklopš iz infuzije =)
|
|||||
hehe, saj to govorim, da je najberš vseeno, ali ga polnim toliko časa da se pač baterija napolni, ali je kaj bolje če ga prvič celo noč pustim?
LP |
|||||
zakaj pa nj bi blo to pomembno če te smem vprašat?
|
|||||
Jutri zjutraj ga dobim, novega. Pa sem od enih "mojstrov" slišal, da treba vsak telefon vsaj 10ur polniti ko je nov. Sicer se mi zdi to bedarija, zato rajši vprašam tukaj.
LP Simon |
|||||
Se mi zdi da je vse preveč takih mojstrov ki vs obvladajo |
|||||
jp jp ... ne ni treba več to.. razn č maš kako staro nokio 3310 |
|||||
Hehe, hvala vam vsem.
Sej ravno to je, zjutraj na šihtu ga dobim, pa bi ga rad takoj aktiviral, ne pa da čakam 10ur da se mi tam fila zravn... LP |
|||||
ne sj je polna baterija... tk d nč skrbet
|
|||||
sarkazem on
Priporočam 32 ur, ker 2x boljši telefon rabi 2x toliko časa. sarkazem off Filaj ga, dokler bo filal. Ko bo nehal, ga pa odklopi (po želji lahko že prej). |
|||||
Hehe, bom!
Hvala vsem za odgovore. LP |
|||||
ne si tolko belit glave z bateriijo če bi rabli prau za use na bateriji skrbet pol bi se nam strgali primer baterija ima najdaljšo življensko dobo in najbolj optimalno deluje če je ne izpostavljamo temperaturam nižjih od 5°C in všjim od 35°C pa kaj to pomeni da bomo pozimi telefonom štirkali šalček poleti pa ga hladili?
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |