Zivjo, zanima me kako bi pogledal katero verzijo ima telefon na sebi preden ga aktiviram.
Baje naj bi nazacetku napisu tole kodo: *3001#12345#*
A lahko kdo preveri ce je to res?
| kako pogledati verzijo na zaklenjenem telefonu | |||||||
Zivjo, zanima me kako bi pogledal katero verzijo ima telefon na sebi preden ga aktiviram.
Baje naj bi nazacetku napisu tole kodo: *3001#12345#* A lahko kdo preveri ce je to res? |
|||||||
settings general about version
In ne to ni res.. To te vrže v neke informacije glede signala. |
|||||||
Ja ampak preden telefon aktiviras ne mores pridet v meni oz kliknt settings ali kar koli drugega... ce se prov spomnim imas samo dial in imergency?
|
|||||||
Ga pač aktiviraš.
|
|||||||
fora je da obstaja ena koda ker vem da sm jo ze odtipku in vidu sam se ne morem spomnt katera in nimam moznosti prevert. |
|||||||
Bila je včasih ta koda ja še za iphone 2g..
Sploh ne kupuj hrvaškega |
|||||||
|
|||||||
Bomo videli... fora je da ma kolegica doma iz usa telefon in bi blo najbol da bi ona sm neki odtipkala pa bi jst vedu a ji lahka odklenem al ne.. k ce ji grem razlagat kako se aktivira prek itunes bo zih se updatala "ponesrec"
|
|||||||
imatic,... Trenutno se da odklenit VSE iPhone 2G, 3G in 3GS,... VSE,...
|
|||||||
Jup... tocno iphone 4 je
|
|||||||
Vprasaj kolegico, kdaj ga je kupila,...
|
|||||||
Sm ze... fora je da ga je ubistu dobila in ne ve tocno kdaj je bil kupljen... ksn mesec nazaj ali več
|
|||||||
Hm,...
|
|||||||
A si probal z TinyUmbrello če ti mogoče kaj pokaže nekaj bi že moralo, ne morem sprobat.
LP |
|||||||
Ok nekako mi je ratalo zvedeti da naj bi bil kupljen okoli 10.11.2010..
to je verjetno ze 4.1 gor kajne? |
|||||||
A si hotel rect, da "iPhone 4 pa skor nobenga"? |
|||||||
Pa sej so neki odklepi pa JB na iclarified za iphone 4 ... kaj je sploh pomembno če se kupi recimo USA ali hrvaški, da ga potem lahko tudi odkleneš in JB, ter na sploh uporabljaš??
LP, |
|||||||
Ja malenkost sem se zatipkal,... Vcasih hitreje tipkam, kot razmisljam,... Kakorkoli,... Ce ga je res kupila okol 10.11. potem odklepa zal ni,... Saj ima po vsej verjetnosti 4.1 ... :-\ |
|||||||
K ne more updatat na 4.2.1 in nardit po tem postopku?
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253&laid=33 LP, |
|||||||
tukej je še en vodič za 4.1.2 - vprašanje če je kaj res na tem; to boste vi povedal
http://www.iphoneworld.ca/news/2010/10/23/how-to-use-guide-unlock-ios-4-1-iphone-3g-3gs-4-with-pwnage-tool-4-1-2-tutorial/ |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |