Prosim za par napotkov | |||
1. Gori so ostale slike, katere bi rad pobrisal. A ne vem kako? Ima več map. Slike, ki so bile v mapi "Camera roll" sem lahko pobrisal, saj so imele spodaj možnost koša. Slike v ostalih mapah pa nimajo možnosti koša. Kako jih spraviti dol? 2. Je potrebno Iphone spraviti v kak reset ali kaj drugega, da ga bom lahko priklopil na "moje" Itunse? Zdaj mi piše (ko priklopim 4-ko) njegovo ime -----phone. 3. Kaj mi ostane po resetu? Je telefon potem "čist" kot nov? Ali ostane trenutna verzija (4.1) ali se bo spravil na 4.2.? 4. Kako potem dostopam do appstore, z mojim user name normalno? 5. Pustil mi je appse, katere je kupil (ne bo imel več iphona). To po resetu zgine? Siguren sem, da se bom še kaj spomnil (da nimam pojma). Hvala lp Nazadnje urejal/a smt Ned 12. Dec 2010 22:20; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
Pozabi na njegove aplikacije, glasbo in slike... to se vse naloži s sihnronizacijo z iTunesem in se tudi zbriše, ko ga na novo restoraš in sinhroniziraš. |
|||
![]() |
|||
Saj se 4-ke še ne da odklenit? Ostane na trenutni verziji (4.1)? hvala lp |
|||
![]() |
|||
Imaš v Settings/General/Reset izbrisat vse vsebine in nastavitve. AMPAK --> ČE JE TELEFON JAILBREAKAN, TI BO TO SESULO SISTEM!!! To je ena opcija, kako obdražti verzijo 4.1. Druga opcija, kako obdržati iOS 4.1 bi bila ta, da bi ga priklopil na iTunes in tam naredil "Restore from backup". Ampak glede na to, da je to tvoj prvi iPhone, gotovo nimaš nobenega backupa, s katerega bi restoral. Jaz ti pa priporočam naslednje: Priključi ga na iTunes, naredi restore (gre samo na verzijo 4.2.1 - razen določenih izjem, ki se mi jih pa ne da razlagat). Potem pa naredi sinhronizacijo in naloži svoje podatke. Seveda za to potrebuješ iTunes... ta telefon je brez iTunes-a mrzel. Zakaj pa si tako zelo želiš ostati na verziji 4.1? Zaradi jailbreaka? Pomoje se ne splača zaradi tega komplicirati. |
|||
![]() |
|||
backup-a pa nisem tudi na prejšnjem nič delal. Kako pa odstranim jb pa da naredim restor in DA ostanem na 4.1? Kako bi pa slike pobrisal prek itunsov? hvala za živce in čas. |
|||
![]() |
|||
Priklopi ga na isti računalnik. Ko se ti bo na levi strani prikazal telefon v sidebaru, desni klik na telefon, tam izbereš restore from backup in izberi poljuben backup (če si imel telefon, moraš imeti tudi kak backup). Seveda lahko probaš tudi "Erase all data and settings". Ampak, če imaš trenutno jailbreak, grem stavit, da se ti bo telefon ustavil pri jabolčku. Jailbreaka brez restora ne moreš odstraniti. Lahko pa narediš restore na verzijo 4.1, če imaš shranjen SHSH za ta telefon. Ampak za to pa uporabi iskanje ali google. Res se mi ne da razlagat tega... ker jaz ti še vedno priporočam iOS 4.2.1. |
|||
![]() |
|||
Potem je bolj problem ja, če bi rad ostal na obstoječi verziji, potem ga enostavno sinhroniziraj s tvojim itunes-om. Kar ti bo ob tem naredilo, vse kar je na telefonuti bo pobrisalo in vse namestilo kar imaš v tvojem itunes-u. |
|||
![]() |
|||
![]() lp |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |