Zanima se s čem si nalagate filme na ipad? Če ni jailbreak-an..
Trenutno uporabljam ImTOO iPad Mate..
Kaka druga boljša stvar?
Hvala
Lp
| Filmi na iPad | |||||
Zanima se s čem si nalagate filme na ipad? Če ni jailbreak-an..
Trenutno uporabljam ImTOO iPad Mate.. Kaka druga boljša stvar? Hvala Lp |
|||||
To tudi mene zanima. Namreč rad bi gledal film na ipadu z podnapisi....VLC namreč ne podpira podnapisov.
|
|||||
Jst uporabljam iflicks http://www.iflicksapp.com/
Deluje odlično, avotmatkso dodan podnapise s šumniki, Meta podatke, ... |
|||||
Rešitev za podnapise je program iSubtitle, ki konvertira film v oblike za Applove naprave (tudi za iPada) in hkrati podnapise zapeče v film. Ponujena je tudi opcija uvoza v iTunes.
|
|||||
Hvala! Zanima me pa kak program če nimaš Mac OS ?
Lp |
|||||
Dodam fil...izperem iPad, podnapisov ne morem. Kliknem strt pa mi napuše "Invalid media data was found in the movie". |
|||||
HandBrake...tudi za Winse, Linux...Delajo tudi podnapisi... |
|||||
Ok, kako pa sicer prenesem film (.avi) iz računalnika do iPada (dropbox mi prenese, a ga potem ne morm shranit, niti mi ga ne odpre)?
|
|||||
Prek iTunes...ga preneses v npr. VLC player na iPad...je spodaj "pod" programi...in direktno skopiras...ali pa prek OPlayer...direktno iz neta, npr...ali pa podobno kot VLC player...
|
|||||
http://www.inmethod.com/air-video/index.html
Zna vse - stream direktno z podnapisi, convert z zapecenimi podnapisi, ... |
|||||
Hvala!
|
|||||
Še en glas za air video
|
|||||
samo to me še zanima.. dela vse ok.. ko maš server postavljen.. tak pa ne gre da bi doma film gor naložo pol pa bi ga nekje brez povezave na server gledal?
|
|||||
Kam gor? Na iPad? Pobrskaj malo po njihovi strani, link imaš nalepljen par postov višje
Nazadnje urejal/a jerca Čet 30. Dec 2010 13:33; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
ja
|
|||||
Jaz ga uporabljam izključno samo za streamanje
|
|||||
aha.. ker jaz namreč nimam 3G, pa sem mislo, da bi si dal kaki film gor za na pot...
|
|||||
Potem uporabi VLC player
|
|||||
Jst bi rajs kot VLC player uporabil celo OPlayer...manj šteka, pa dobro predvaja...ni pa povsem brezplacen...
Delajo pa seveda tudi podnapisi... |
|||||
aha.. hvala za info.. naložim ko dobim gift card
Lp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 28, 29, 30 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |