| thaking je napisal/a: |
| Kakšna je sedaj cena iphone 4, do mene domov(€), govorim 16gb model?
lp, hvala |
Saj lahko pobrskas malo po sporocilih ... Cena je se vedno enaka...
| iPhone 4 - narocilo iz UK | |||||||
Saj lahko pobrskas malo po sporocilih ... Cena je se vedno enaka... |
|||||||
TOrej 590€ odvisno od tečaja...? lp |
|||||||
Ne... 499GBP in potem je odvisno od tecaja, koliko je to v € ... Poleg tega pa se tistih standardnih, miljonkrat omenjenih cca. 30 GBP za Borderlinx stroske ...
|
|||||||
Noro!! Naročil 4-ko v nedeljo opolnoči, dobil včeraj ob 13-ih. Torej v dveh dneh in pol. Joj, kako, mi je žal, da sem čakal razne Roke in razpoložljivost v Italiji. |
|||||||
Zdravo,
vem, da je vse že napisano najbrž 500x, vendar sem nekaj bral, pa sem našel samo podatek o ceni. Torej, naslednji teden grem u London, pa bom uzel kakšen iphone al pa dva. Zadevo najbrž kupim v apple storu ali kje drugje? Je na voljo v obeh barvah ali ima zadeva kakšne težave z dobavljivostjo? Iphone 4 kupljen v angliji je ready to use? Torej odklenjen? Kaj pa je potem s temi jailbreaki? Hvala Lp |
|||||||
Ceno veš... kupiti ga moraš v Apple Storu (in nikjer drugje). Barva je samo ena... belega verjetno nikoli ne bo.
Je ready to use. Jailbreak ni potreben. |
|||||||
Mlakar bi zapel: "Kogha?!?" Všeč mi je da se znamo pogovarjati... na nivoju.... |
|||||||
Ko je bil Rok aktualen, in ko sem jaz po Trstu letal (6 ali 7 mesec) so bili časi dobav iz UK bistveno bistveno drugačni!!! Jaz sem svojega prvega čakal krepkih 21 dni! |
|||||||
Torej obstaja samo črn? To samo v Angliji ali worldwide? lp |
|||||||
Povsod.
|
|||||||
Belega ni. Ne obstaja. Nikjer.
|
|||||||
še ne |
|||||||
naj bi prišel spomladi v prihajajočem letu, bomo videli.
|
|||||||
Najbrž je že bilo 100krat napisano, ampak v app storu uk piše free shipping, a to pomeni da je treba kljub temu plačat cc 30 € za borderlinx?
|
|||||||
Free je samo u UK, če ti ga Apple pošlje na naslov v UK.Če ga pa naročiš v Slovenijo prek Borderlinxa pa je poštnina 30 funtov.
|
|||||||
Apple in bordelinx nimata nič skupnega. Apple ti ne bo nič računal za dostavo na borderlinx (ampak ne bodo ti pa hoteli poslati zadeve domov, ker ne živiš v UK). Borderlinx ti da UK naslov (to je bistvo njihove storitve, ki nima veze z applom), na katerega lahko sprejmeš skoraj vsak paket (ne samo od appla)... in oni (borderlinx in ne apple) ti potem zaračunajo poštnino v Slovenijo (ki pride cca. 30£ in ne 30€).
|
|||||||
Ok, hvala za hitre odgovore!
|
|||||||
V sredo so mi na borderlinxu zaračunali 39 eur - 58g.
|
|||||||
Moja druga 16-ica je v Birminghamu, tko da upam da jo jutri dobim.
|
|||||||
Če je kdo zainteresiran, na voljo imam zapakiran iPhone 4 iz UK, kupljen z namenom nadaljnje prodaje. Več info na PM.
EDIT: Prodano! |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 197, 198, 199, 200 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |