TEŽAVA iPhone 3GS 4.2.1 | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Če koga zanima, ga lahko nese ali pošlje njemu v LJ. Jutri bom imel aparat v rokah in vam lahko potrdim delovanje. Če koga zanima njegova št. pa naj mi pošlje pod privat. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Če imaš naložen baseband 06.15, imaš dve opciji: 1.) Nadgradnja na custom firmware 4.2.1 (kjer je odstranjen upgrade basebanda in bo zato restore končan brez napake) 2.) Restore na katerikoli firmware nižji ali enak verziji 4.1, kjer potem uporabiš eno izmed orodij za zbujanje iz recovery načina (za to potrebuješ shranjen SHSH). |
|||||
![]() |
|||||
Imam še vedno baseband 06.15.00, ker za enkrat se ga ne da še znižat. Je pa gor baje sedaj original firmware 4.2.1 Jutri bom vedel več in bom napisal v nedeljo. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() prinesem domov (francoska original odklenjena, imela je 4.1 firmware gor). Priklopim na računalnik, dam v itunesih update, in mi zmrzne nekje vmes. In je ne spravim več iz restore moda nikakor, na večih računalnikih probal, nič, niti tinyumbrella ne dela. Sem imel pa prej že nekaj softwara na računalniku še od 3gja.. lahko da ga je to kaj zmedlo (najverjetneje). HELP ![]() če se v avto usedem in nazaj v pariz odpeljem, bojo v apple store znali popravit? mi dali novo? par dni stara, v garanciji torej! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
iOS od 3GS ne mores dat na iPhone 4 ... oz. moras biti pomoje ze kar precej "orenk strucko", da ti to nekako uspe preko vseh zascit, cekiranj,... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Edino kar bi pomoje lahko blo, je to, da sem imel prej v host datoteki tist saurikov strežnik notr, sam dela isto tudi po tem, ko ga odstranim. In pa štirih PCjih s tremi operacijskimi sistemi ven vrže.. In po ene 30 poskusih zdej vrže že error 9 ven nekje, namest error 1013. Če pa na kompu s starimi itunesi, kjer sem 3g-ja nazadnje updejtal s saurikovim strežnikom, vrže error 3194. Predvsem me zanima, kako je z garancijo? Lahko torej vkorakam v apple store in zahtevam, da mi popravijo ali pa zamenjajo? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
seveda.. sem pa probal tudi na računalniku z winXP in itunes 9.1 pav tako sem probal naložiti firmware 4.1, s katerim je bil kupljen... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
enako.. ajfoune mam 3 leta skor pa se ne spomnem več načina, kako in kaj. Samo z custom firmwarom še nisem probu, ampak to tut ne bom; nočm, da mi uniči garancijo. |
|||||
![]() |
|||||
Ne rabis vozit v Francijo imamo slo servis e.p.l. Na vicu v LJ. Drugace pa ce niti sam neves kak error imas tezko pomagam. Izbrisi itunese, nalozi cisto nove iz itunes strani. Potem klikni restore. Se prej poglej hosts file(ce imas blokiran streznik bo error 3194 najbrz..) in potem povej kak error pride. |
|||||
![]() |
|||||
na popolnoma svežem računalniku z najnovejšim itunesom. pride do restoring iphone firmware, melje dve minuti, potem pa error 9. (Včeraj je najprtej izpisoval error 1013, zdaj, po ničkoliko poskusih, pa izpisuje error 9). |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
pa mi priznajo garancijo original od appla? verjetno ne.. nazadnje, ko sem bil tam na servisu, sem dal 50 eur za popravilo ipoda, in ko sem ga prinesel domov in priklopil na pc, spet crknil. Ne sej, vredno je probat, sam sprašujem vas, kakšne izkušnje imajo, so sposobni popravt kej, kar ni obvious? gre pa tut frendica v petk v pariz, tko da močno upam, da mi ga v najslabšem primeru tam zamenjajo? |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |