Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
iTunes ne zazna iPhone
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 13.11.2010 16:28:12
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sej velik opcij nimaš.
Zbrišeš itunese in še enkat naložiš. Če ne dela pač probaš še zbrisati host controlerje in restart.. Če še to ne dela, potem je nekaj narobe s pcjem ali iphonom.
Je pa brezveze takole iskat napako, ker je ponavadi napaka že pri postavitvi sistema.. Windows 7 , updejti , driverji itd.. Če imaš čas vse še enkrat.
Oziroma daj komu ki se spozna Razz
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 13.11.2010 16:35:08
gpc17 je napisal/a:
Sej velik opcij nimaš.
Zbrišeš itunese in še enkat naložiš. Če ne dela pač probaš še zbrisati host controlerje in restart.. Če še to ne dela, potem je nekaj narobe s pcjem ali iphonom.
Je pa brezveze takole iskat napako, ker je ponavadi napaka že pri postavitvi sistema.. Windows 7 , updejti , driverji itd.. Če imaš čas vse še enkrat.
Oziroma daj komu ki se spozna Razz

Am... Smile Pa sej se dovolj spoznam,... Sam nevem kje se zalomi,... Na PCju imam Win XP in dela.. Tle na notebooku, sem imel Visto, in ni delalo... Zdej imam Win 7 in mi tudi ne dela, oz. ne zazna,... SAMO enkrat ga je zaznalo, medtistim ko sem imel Visto gori,... Kot sem ze omenil, nekje sem zasledil, da jim je napako odpravilo updejtanje BIOSa, ampak ker moji prenosnik nima podprtih Win 7 driverjev, se mi neda ugibat in iskat, kater bi MOGOCE bil pravi updejt zame,... Tko da, bom lepo pozabil na to... In sihroniziral samo s PCjem,... Vseeno hvala vsem,... Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 10.12.2010 18:25:19
Torej... Danes... Nevem zakaj... Sem si reku, da bom probal nekaj drugega... Da bom najprej zagnal iTunes in sele nato prikljucil telefon,... In kaj ? DELA !!!!

Kje je fora, da ga ne zazna, ce ga najprej prikljucim.... ?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani