| Goodbye iPhone | |||||||
Ja jaz sem imel srečo je bil kurs dober in so me tazadnja dva prišla 560 + BL tako, da se je splačalo še dobro prodat ampak bo treba počakat na 5-ko za podoben podvig.
|
|||||||
@Miko: Ti lahko prilepiš 100000 linkov s težavami iPhone 4, če so več ali manj vsi tako nareti da povdarijo neko napako! Dejstvo je da iPhone 4 nima 1/4 toliko napak kot je prikazanih, je samo dokaz favšarije, zavisti,...
jaz ti pa na 100 načinov isto napako dokažem na drugih telefonih, da se o GalaxyS ne menimo...vsak telefon bo imel težave s signalom v kleti, noben telefon več ne bo deloval kot je treba in se razbil če ga boš metal po tleh, potem pa naredil posnetek kako je nekvaliteten pa ne vem kaj! Tako lahko razmišljajo le Amerikanci in otroci Drugače pa je to debata katera nima dna in ne konca...vedno se najde nekdo, ki bo če je treba nasprotoval tudi iz lastne zamere do Apple ali principa ali bilokak. LP |
|||||||
Smešno je, da je najbolj kritiziran telefon iPhone (sploh v medijih), najbolj kritiziran tablet pa iPad. In povsod se pojavljajo samo iPhone in iPad killerji. Potem pa objavijo raziskave o zadovoljstvu uporabnikov in iPhone je ponavadi krepko pred konkurenco. Debata o tem, ali je iPhone v redu ali ne je neskončna, meni se sploh ne da več o tem pogovarjat. Meni ustreza, za druge me pa boli k****.
P.S Nikjer ni nikoli omenjenih kakšnih Blackberry ali Galaxy killerjev, to je res čudno. |
|||||||
Kratko in jedrnato...odlično! |
|||||||
Brez zamere, ampak, ko sem videl to sliko...moram jo prilepit:)
hehe ![]() |
|||||||
Potem sledi tole...
![]() |
|||||||
ker so mogoče neuničljivi |
|||||||
Ker so sami sebi največji killerji? LP |
|||||||
Kaksen fail! Ze 3GS dela bolj gladko kot SGS kaj sele stirka!
In to ne govorim na pamet.. sem imel SGS prb. 3 tedne in je podn. Edina dobra stvar je SuperAMOLED&5MP 720P.. thats it :jaguar: |
|||||||
Naj le določajo, malo poglej cene drugod, samo pri nas je takšna, če bi nekdo rad dal v žep več kot si zasluži pa še ne pomeni da mešam pojme. Delaš mogoče za Mobitel ali Janustrade, da jih tako zagovarjaš? Sicer pa debata ni o tem, tako da ne mislim več odgovarjat na takšne pripombe. Vsakomur svoje... |
|||||||
Naj povem, da sta oba telefona top.. ampak ne vem zakaj mi bolj sede galaxy..pač sem si ga kostumiziral da mi deluje u nulo..res ne vem od kje lahko kritiziraš enega al drugega? tudi i4 sem imel mesec, ampak zarad majhnega zaslužka predal... torej, tist ki kritizira al enega al drugega ni potegnil iz njega svoj maximum.
lp |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |