Unlock baseband 05.14.02 | |||||
ameriški 3gs 8gb trenutno na verziji 4.1, aktiviran, nejailbreakan BB: 05.14.02 Model: MC555LL Serial: 88039SMJEDG če prav razumem je edina možna varjanta unlocka taka, da ga posodobim na 4.2.1, nato jailbrekam in baseband posodobim na ipadov 06.15 po tem tutorialu http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12944 in s tem dobim delujoč telefon tvegam pa nedelujoč gps in izgubo garancije. v tem tutorialumi ni jasna edino postavka is this (newer) fixed model)? Iz moje serijske razberem da je ta telefon 39 teden leta 2010, nikjer pa ne pise katera je tista ločnica ki loči newer in older modele? Ponavadi se z zaklenjenimi aparati niti ne ukvarjam, občasno pa pride tudi kakšen tak pod roke... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Jaz imam trenutno enega 3gs 32gb z nvim bootroomom. tel je nadgrajen na 4.2.1 in na 6.15.0 naseband od ipada. Tel se mora po vsakem restartu priklopit na rač. in zagnat rednsow da se zažene, drugače samo čaka na apple logu. Me pa zanima zgodovina untethered jailbreaka, je možno da bomo dočakali tethered jailbreak za nove bootrome (oz se je to v preteklosti sploh zgodilo pri nižjih verzijah FW)?? Lp |
|||||
![]() |
|||||
After the release of iOS 4.2.1 we enjoyed the jailbreak in our hands, but unfortunately it was tethered jailbreak for the most common devices, Chronic-dev-team has promised that they will upgrade Greenpois0n to jailbreak iOS 4.2.1 for iPhone 4 / 3GS, iPad 4G / 3G / 2G and iPad but this time will be untethered jailbreak. The good news today that Greenpois0n official page has been updated few minutes ago, which indicates that there is something is being done behind doors.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
MuscleNerd dela na tem ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Juhej ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 17, 18, 19 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |