| iPhone 3G | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Ne sej, restoran je bil že večkrat...je aktiviran..., samo res da pri tem zadnjem iz 4.1 na 4.2.1 ni bil narejen restore ampak update..., samo ne verjamem da bi bil to vzrok
|
Če si dal samo update se sploh ni aktiviral..
|
thaking,... Ce ti ni odvec,... Naredi fresh restore na 4.2.1 ... In bomo pol vidli na cemu si,...
|
A je že kdo upgrejdu 3G iz 4.1 na 4.2 (jailbreak+unlock), ker men se bo zmešav
|
restore naredi, tako kot bom moral jaz.. |
Jaz sem probal že svašta, naredil restore, set as new phone ... pa vseeno isto. Rešitev naj bi bila v nekaj postov nazaj prilepljenem linku, a mi nekako ne dela. Preko Redsnow (verzija b6) sem dal de-activate, potem sem ga preko SAM aktiviral (shekano), a še vseeno ne dela. Imam pa iOS 4.1 in hrvaškega 3G, torej zaklenjenega.
Po mojem je problem v načinu shranjevanja custom firmware-a s starim basebandom. Obstaja še kakšen drug vir? |
In jaz sem dal restore, pa mi še vedno kuri podatke
|
Že morda obstaja kakšna rešitev za baterijo in podatke? Kaj je najboljša rešitev? Upgrade na 4.2.1 še ni bug-free, downgrade na 4.0.1 močno upočasni telefon, 3.1.3 mi pa čedalje več apps ne bi delovalo, pa še starejši restore file bi moral uporabiti.
Nazadnje urejal/a adrenalyn Ned 12. Dec 2010 19:17; skupaj popravljeno 1 krat |
Hmm, jaz sem še enkrat restoral, ter izklopil mobil.me, opciijo ki skrbi za find my iphone...; pa je sedaj vse ql, pa še hitreje dela
|
Zdravo!
Mi lahko, prosim, poveste, če updejtam 3Gja FW 3.1.3. na 4.2.1 in prej naredim backup aplikacij in nastavitev v iTunes, ali lahko vse namestim nazaj v 4.2.1, ker ne bi rad izgubil save gameov? Če ne gre, se lahko savegami kako drugače bekapirajo? Za ostale nastavitve (system settings) me ne briga, ker lahko preko mobile.me vse sinhroniziram, ostalo nastavim na roko. Telefon rabim imet JB in unlockan. Hvala za odgovor. Miro |
Imam težave z upgrade iPhona 3g tovarniško zaklenjenega 3.1.2.Zanima me katere iTunse moram imeti da bi lahko namestil costume firmware 4.1 ki je tukaj na jabuk.si. delam na windowsih 7 64 bit,javi mi error 1603. hvala
|
|
? |
za 3G je vedno untethered..
|
Aja?
Če pa je baje prejšnji bil tethered... |
Za iphone 3g že doug ne..
|
Pozdravljeni... Že dolgo nisem nič brskal in bom kar tukaj na hitro vprašal... Iphone 3G (4.2.1) iPad baseband.... In ker rešitve za GPS še vedno ni, me zanima ali je mogoč downgrade... SHSH mam 4.0 ->.
Bi bil dobrodošel tudi kak link, če seveda obstaja rešitev. Drugače pa os dela gladko normalno, le brez GPSa mi glih ni fajn... Hvala že v naprej! |
Hvala! Grem zdaj jailbreakat |
Ne |
A ima kdo redsnow 0.9.6b5, ker tisti linki, ki so pri vseh vodičih ne delajo, uspel sem najti samo 0.9.6b4...
|
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |