Energy saver problem | |||||
Mene pa zanima sledeče. Ali obstaja kaka tipkovna (se pravi s tipkami funkcija), ko bi sistem avtomatski ob tem pritisku vklopil energy saver modus? Namreč zadje čase se mi dogaja, da se mi energy saver modus ne vklopi samodejno (sicer imam narejeno na 5 minut, a se včasih kar ne vklopi). Pol se mi pa dogaja, da morem nujno odhitet stran od imac-a in pridem za kako urco nazaj in vidim prižgan monitor. Ali obstaja kaka rešitev? Tista tipka na monitorju za prižig in vgaševanje imaca pa mi ne koristi veliko, ker pol se avtomatsko zaprejo tudi vsi programi ki laufajo (msn, utorrent pa te zadeve)? Upam, da razumete, kaj hočem povedat. tnx |
|||||
![]() |
|||||
"Option + Command + Eject" ti spravi mašino v sleep mode. Vendar imam sam pri display sleepu kup problemov. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17452 Tako, da trenutno uporabljam raje "screen saver"... lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() ... in se potem samo z misko "zapeljes" v tisti kot in s tem aktiviras "sleep mode" ... Druga varianta pa je, da v nastavitvah Keychain-a vklopis, da ti prikaze ikono v "menu bar-u": ![]() in potem preko menu bara vklopis "sleep mode" ... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Tole s kornerji je pa dokaj nerodno. Imaš kogoče kakšno rešitev za moj problem (link) ? |
|||||
![]() |
|||||
Jaz sem se navadil... in mi tako ustreza ![]() Glede tvojega drugega problema... pa nimam pojma, kaj bi lahko bilo ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sicer bi bilo bolje glede stekanja muzike nadaljevati v unem drugem tvojem sporocilu... Ampak vseeno. Ko gre v "sleep" se verjetno upocasni tudi vse ostalo (takt procesorja,...) in mogoce zato zacne stekati. Sam s tem nimam problemov... Sicer muzike ne poslusam dosti... streamam pa videovsebine preko USB diska, ki je prikljucen na iMacu... in nic ne steka... Tudi ce recimo uproabim AirSharing na iPhone-u, pri katerem se zadeva dekodira na racunalniku in potem v ustreznem formatu poslje na iPhone preko WiFi povezave (deluje tudi, ko sem recimo z iPhone-om prikljucen preko 3G omrezja, le zadeve sem mroal na routerju pravilno nastavit) ... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
HVALA TI!!! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |