-al je trbe paziti na kakšnokoli zaklepanje ipada
-cena osnovnega modela,16 gb samo wi-fi
-ali je treba plačati carino
| ipad iz ZDA | |||||||
jas si imam namen kupiti ipad iz ZDA. zanima me naslednje:
-al je trbe paziti na kakšnokoli zaklepanje ipada -cena osnovnega modela,16 gb samo wi-fi -ali je treba plačati carino |
|||||||
|
|||||||
prek nekoga ki je v zda :)torej osebno |
|||||||
če ti ga pošlje preko pošte... ni carine mislim da.... pa tudi č ga sam nese... nevem č je carina.. razn č se kej zrd davka serje tm v trgovini =)
zaklenjen.. dvomim da bi biu.. oz mislim da ni... to brez 3-g... za z 3g slotom.. pa nebi vedu =) lp sicer ga pa pejd iskat u media markt u celowc |
|||||||
ja itak da ga raj kup v zda, če je pa velik cenej
|
|||||||
ipadi niso zaklenjeni
ceno najdes na apple.com vendar ji moras dodati se davek drzave v katero potujes mislim da za elektroniko pod 450€ ni carine drugace ga pa lahko probas svercat ali pa bos placal carino 20% |
|||||||
ni zaklenjen torej lahko ti nalagaš kerekoli igrce pa to? :$
|
|||||||
Veš, da. Kar ti srce poželi iz App Store-a.
|
|||||||
mislo sem "ilegalne"
|
|||||||
Seveda. Edino jailbreakat ga moraš in nato namestiti appsync nato pa lahko nalagaš crackane aplikacije kar preko iTunesa.
|
|||||||
Ravno danes zvedel, da prihaja... Can't wait!
Sem pa mislil, da sem dal premal denarja, ker je dolar zdaj kar narasel, ampak mi je sporočil, da mi mora ful denarja nazaj dat, ker ni bilo nič takse. Kako je pa to možno (pa ni bil v državah, kjer ga ni)? Jupiiii, bo še iPhone lahko padu. |
|||||||
iPhone 4 iz ZDA je zaklenjen in neodklenljiv.
|
|||||||
buča! |
|||||||
To ni carina ampak DDV, če je še kakšna carina na te naprave pa najbolje, da vprašaš kakšnega špediterja ali kar na carino. |
|||||||
<---- Buča
<---- iPhone 4, iz USA - Zaklenjen in trenutno brez odklepa. Gre odklenit v redkih primerih, če je rabljen in ima ustrezen baseband. |
|||||||
Kreh...kreh. Zakaj ze je bilo na forumu kar nekaj vprasanj povezanih z neuspesnim odklepom iPhone 4? |
|||||||
Saj nisem rekel, da bom v ZDA iPhone kupil (če ga sploh bom). Še vedno sem prepričan v zmago v Tuš nagradni igri.
|
|||||||
Dragi moji,
sam tolk poročam, da sm zdaj dobil račun. No in iPad (ZDA) me je pršu natanko 302,37€, pri čemer je to vse skupaj za: iPad + original Apple etui + 15$ kartica. I liiiiikeee it! |
|||||||
rabljen?
|
|||||||
Nov, kupljen na black Friday.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |