Jabuk
TomTom in iOS 4 ...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.12.2010 02:29:09
TomTom in iOS 4 ...
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne deluje mi odkar sem ga posodobil na novejsi software. Vedno mi piše: POOR GPS RECEPTION ... ? Mogoče ima kdo podoben problem?

Priporoča kdo drug navigacijski program za iPhona?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 03.12.2010 06:58:34
Ce imas baseband 06.15.00 ti zaradi tega ne dela...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 03.12.2010 15:24:07
a pa se e kej ve ali bo priel popravek ali ne?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 03.12.2010 17:55:28
O sranje!

Tako je! Imam baseband 06.15.00 ... Se pravi da mi sedaj nobena navigacija ne bo delala? Sad
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 03.12.2010 18:20:13
tole ni bil ultrasn0w ampak lamesn0w Very Happy

že v osnovi se mi je slišal zgrešeno dajat ipad-ov bb na iphone, ker že samo neskladje kliče težave.. in za povrhu je nemogoče upgrejdat/downgrejdat bb, vsaj toliko časa dokler apple uradno ne pride na 06.15.xx oštevilčenje bb
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 03.12.2010 18:41:20
Baseband čipa sta popolnoma enaka... problem predstavlja samo verzija... namreč ena je striktno za prenos podatkov (ipad 3g), drugi pa za klice in prenos (iphone). Verzija 05.xx.xx je pač namenjena iphonu, 06.15 pa ipadu... Finta je, da je tale 06.15 še vedno ranljiv za star, že dlje časa znan, bug/luknjo, apple pa zgleda ni posumil, da se bo kdo takšne stvari lotil. Načeloma bi se dalo s kakšnim hackom težavo odpravit in tudi delajo na tem... ampak pač svarijo, da je možno, da je tole trajno (sicer se bi dalo odpravit ko/ČE apple nadgradi bb verzijo za iphone nad 6.15....) poteza je na strani appla.

Sicer je stvar zakomplicirana in nedobrodošla... ampak dejansko si bolj zadovoljen sam pri sebi, če izvedeš to, kot pa le tiste "point and click" stvari. Vsaj jaz . Treba pa priznati, da je poteza dev-team mojstrska... Baseband od ipada... hah Very Happy
Sumim, da bo tudi untethered JB bolj kompliciran kot do zdaj (Če se uresniči tisto o 4.1 shsh blobsih..).. ali pa ne. Bomo videli Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 05.12.2010 11:11:30
Imam 4.0.1 nov ultrasnow 1.2 baseban 6.15. pri men pa GPS sem opazil, ko zaženem aplikacijo google maps na iPhonu, in sem brez internetne povezave (zemljevid mam naložen gor že vnaprej, en del), mi dokaj natančo najde lokacijo, kadar se vozim z avtomobilom. Ko pa aplikacijo izklopim in še enkrat vklopim in stojim na mestu, pa mi locira lokacijo napačno kar nekam drugam. Medtem ko mi ostale aplikacije (iGo, xGPS), sploh ne dobijo signala za GPS. Tko da mislim, da GPS dela, samo je nekaj narobe v ultrasn0wu oz. v novem basebandu. Upam da bodo lahko zrihtali ta bug
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani