Ja ,imam pravega....in očitno delam nekaj narobe,hudo narobe....pa ne vem kaj,tu je problem.Včeraj sem naredil brez problema,danes pa vse zablokirano!
| "zmrznjen" 3GS | |||||||
Ja ,imam pravega....in očitno delam nekaj narobe,hudo narobe....pa ne vem kaj,tu je problem.Včeraj sem naredil brez problema,danes pa vse zablokirano!
|
|||||||
Poskusil še enkrat z PTool in naredil custom restore in mi ITunes napiše:
This device isn't eligible for the request build! |
|||||||
Najprej pocaki da se iphonu dokonca sprazni baterija potem ga pa prikljuci na racunalnik in restoraj z PTool
|
|||||||
Ok.Pol bo to kar trajalo....pišem jutri naprej...
|
|||||||
Imam IDENTIČEN problem... |
|||||||
Pa sva že dva...
|
|||||||
In na kaj bi vidva restorala?
Upam da vesta da lahko samo na 4.2.1 pa še to na custom če imata baseband od ipad-a. |
|||||||
Pomeni,da še enkrat na 4.1.z BB 6.15 ne gre????
|
|||||||
Nope. In tudi na 4.2.1 ne..
Lahko samo preko custom firmware.. Začnite brati navodila! Kako bi morala narediti? Pred updejtom basebanda, preko itunesa restorat na 4.2.1.. Updejtat baseband in jailbrejkat. Odklenit.. Pač požreš tethered jailbreak ampak dela. |
|||||||
Haha očitno še najbolj natančna navodila niso dovolj,..
|
|||||||
Jaz mislim, da se ne.
|
|||||||
@gpc17 No saj tako sem tudi mislil,a sem upal,da se da tudi še enkrat ponovi z redsnowom kot včeraj.Drugače je pa postopek Ptoola za 4.2.1.enak kot pri 4.1.?....sorry za vprašanje,še preden grem pogledat!
|
|||||||
|
|||||||
Ok.Ampak se mi vseeno zdi čudno,da se tako zablokira pri reset all settings?????
|
|||||||
Uf,spet se zatipkal...bom pazil zdaj naprej!
|
|||||||
|
|||||||
Zdaj mi je uspel Jailbrake z redsn0w-om, z "iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw" file-om. Ko pa dam "boot tethered", vse lepo naredi, tudi restarta se ampak se ustavi pri ananasu na ekranu. Čez nekaj časa se iz ananasa naredi klasični apple logo in tako tudi ostane.
Ni mi več jasno kje je fora. Kako se naredi tale "custom firmware"??? |
|||||||
Burjaloop tako je VEDNO pri jailbrejkanih. Sola za vnaprej.
Primus tudi ti bos moral restorat. |
|||||||
Jaz bi šel na 4.2.1.ampak bo isti problem kot prej:telefona namreč ne morem ugasnit!Ali DFU Mode ali pa prižgan z Applom na displayu.Se pravi,bi imel isti problem kot zdaj!Pomeni,da ne morem sploh nič naredit.Verjetno je res edina možnost,da totalno izpraznim baterijo????
|
|||||||
Kako? Kar v itunes, brez da držim option in izberem? |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |