iTouch/iTunes in povezava | |||||
1. imel prenosnik, naložen itunes, delalo vse normalno ob priključitvi itouch in sinhronizaciji 2. prenosnik se pokvari, medtem popravljen 3. sedaj problem,...ko priključim itouch mi prenosnik "zmrzne", sploh ne dela več!!!! Poizkusil parkrat resetirat pc, vendar ne gre... Anyone?? P.S.: pozabil pripisati, da je/so vse mape kar se tiče itunes, konvertirane datoteke iz .mp3, nastavitve, etc. ostale enake |
|||||
![]() |
|||||
www.apple.com/itunes in instaliraj znova.
Ce si na Windowsih idi v uninstaller in odinstaliraj itunes. Potem idi na Ce si mac uporabnik, potem pa samo na novo instaliraj itunes snet iz applove strani in popravi permissionse za vsak slucaj. Po pravici povedano pa nimam nobene ideje za kaj se gre in so vsi ti moji nasveti bolj kot ne vredni bolj malo. |
|||||
![]() |
|||||
Sedaj pa drugi problem... Na prvem prenosniku sem imel "pošlihtano" muziko, z izvajalci, slogom, albumom, artworki,... Sedaj, ko sem si inštaliral zadevo (Itunes) na drug prenosnik, prekopiral muziko,...pa pri sinhronizaciji z Itouch, nimam vseh podatkov, beri pesmi in artworkoov. Kako pa to rešim? Hvala |
|||||
![]() |
|||||
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:03; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Predpostavljam, da je to samo za MAC uporabnike, ne za OKNA, ali??? Hvala |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |