Jabuk
Logic 9 in serial number
Jablanator

Jablanator

Kraj: kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.11.2010 20:29:21
Logic 9 in serial number
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pred nekaj dnevi sem si namestil originalni Logic Studio 9 s serijsko številko, ki je bila zraven. Zdaj me pa zanima, če se slučajno kaj zgodi, da je potrebno formatirati mac-a, ali pa če čez čas naredim fresh install OSX-a, kako bom lahko ponovno namestil Logic? Ali je serijska številka kje zapisana, pa ta file lahko že sedaj kam shranim in ga uporabim pri novi namestitvi? Ima kdo izkušnje s tem? Uporabljam iMac, OSX 10.6.5. Hvala za pomoč.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 28.11.2010 23:23:45
ja je zapisana...na sklatli od Logica Laughing
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 29.11.2010 18:11:15
ja, zelo smešno... se pravi, ti dam logic-a in si ga mirne volje instaliras s serijsko številko, napisano na moji škatli...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 29.11.2010 18:15:53
igorml je napisal/a:
ja, zelo smešno... se pravi, ti dam logic-a in si ga mirne volje instaliras s serijsko številko, napisano na moji škatli...

glede na sarkazem, bi reku, da ne. shran si datoteko na google docs pa je.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 29.11.2010 21:38:56
hhsk je napisal/a:
igorml je napisal/a:

Katero datoteko? Ne vem, če sem jasno zastavil vprašanje. Enako velja verjetno tudi za uporabnike finalcut-a, aperture-a, idr. Torej, instaliral sem Logic in se registriral s serijsko številko, registracija je bila poslana apple-u. Če sedaj nekomu dam dvd-je in si instalira Logic, verjetno ista serijska številka ne bo prijela, ali pač? V čem bi bil potem smisel serijske številke... Torej, je serijska številka uporabljena in zasedena. Sedaj pa se mi mac sesuje ali pa se odločim formatirati disk. Po ponovni namestitvi OSX želim ponovno namestiti Logic. Kaj sedaj? S katero serijsko? Ista verjetno ne bo prijela?
Hvala za konstruktivne odgovore.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 29.11.2010 21:47:37
Nevem, zakaj ne bi prijela ... Ponavadi je tako,d a ce namescas na isti hardver... ni problemov... Se mi pa zdi, da Apple ne omejuje tako zelo, kot Microsoft, in ni potrebna aktivacija... ampak samo vpises serijsko in to je to ... Sicer nimam konkretno tega programa... je pa pri kaksnih drugih tako ...

Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 29.11.2010 21:49:27
Saj si se najbrž tudi registriral? Torej imaš account, na katerega je vezana serijska številka...ta varijanta mi je nekako najbolj logična...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 29.11.2010 22:16:14
igorml je napisal/a:
hhsk je napisal/a:
igorml je napisal/a:

Katero datoteko? Ne vem, če sem jasno zastavil vprašanje. Enako velja verjetno tudi za uporabnike finalcut-a, aperture-a, idr. Torej, instaliral sem Logic in se registriral s serijsko številko, registracija je bila poslana apple-u. Če sedaj nekomu dam dvd-je in si instalira Logic, verjetno ista serijska številka ne bo prijela, ali pač? V čem bi bil potem smisel serijske številke... Torej, je serijska številka uporabljena in zasedena. Sedaj pa se mi mac sesuje ali pa se odločim formatirati disk. Po ponovni namestitvi OSX želim ponovno namestiti Logic. Kaj sedaj? S katero serijsko? Ista verjetno ne bo prijela?
Hvala za konstruktivne odgovore.

Potrebujes le serijsko, jo vpises in to je to. Tudi ce izbrises osx in na novo das gor, le vpises serijsko in delas naprej... Nic strahu. Preverjeno.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 30.11.2010 13:10:46
Najlepša hvala za odgovore.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani