Če kdo ve kje jo dobiti ali pa pozna kakšnega serviserja ki ne bi računal astronomski stroškov (namreč brez problema jo znam vgraditi tudi sam)
naj mi prosim pomaga.
Izgleda pa takole:
Zahvaljujem se za pomoč.
| Kje dobiti Wi-Fi/GPS anteno za 3GS? | |||||

Torej že dolgo iščem wifi/GPS anteno za iphone 3GS.

Če kdo ve kje jo dobiti ali pa pozna kakšnega serviserja ki ne bi računal astronomski stroškov (namreč brez problema jo znam vgraditi tudi sam) naj mi prosim pomaga. Izgleda pa takole:  
Zahvaljujem se za pomoč.  | 
	|||||

Dam ti ga za 15eur

lp,  | 
	|||||

a to je drgač ze vgrajeno v iphone pa si ti zjebu al je to neka pojacana antena? 

| 
	|||||

to je de iPhona  

| 
	|||||

in na kak način ti rata to pokvarit? 

| 
	|||||

S padcem aparata na tla npr.  

| 
	|||||

ocnop maš ZS. 

| 
	|||||

me kr zmrazi ce sam pomislim da bi mi iPhone na tla padu...:S  | 
	|||||

Dobro no... se zgodi... tak nimaš nekega vpliva, pa si lahko še ne vem kak pazljiv. Jaz npr. sem si pred letom za mekbuka ravno naročil tisti "keyboard shield prevleko" in nato nanj polil 3deci jabolčnega soka... (apple juice ja  

| 
	|||||

o s*it ja ka pa je blo z macbook.om??? je biu uredu se?? 

| 
	|||||

Na srečo ja... no, svetlosti ekrana več ni šlo nastavljati in včasih ko si ga ekstremno obreneil je pol, ko je bil v spanju cel čas gorel bel ekran... pa ene dobrih  7ur dela s čiščenjem tipkovnice + matične. Dobra šola  

| 
	|||||

haha sem glih hotu caj spit tule pred svojim macom. pa sm si rajz kr premislu:P in je v uporabi se dans al si ga ze prodau? 

| 
	|||||

Na tak nacin da hoces ocistis iPhone, ga razstavis in unicis ogromno stvari pol pa sosolca jebes v glavo da je Apple za kur4c in da te Jobs gleda preko proximity senzorja ki to sploh ni ampak je skrita kamera in ti na daljavo unicuje iPhone 3gs, ker hoce da kupis i4.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |