Na voljo v appstore pod imenom find my iphone
Navali narode
| MobileMe Find my iphone&gallery zastojn!!! | |||||
Na voljo v appstore pod imenom find my iphone Navali narode |
|||||
Aplikacije so bile že od vekomaj zastonj.
Za uporabo funkcij pa ni treba nalagat iOS aplikacij. |
|||||
Aplikacija ja, storitev pa ne. Sem pa zaj ugotovil, da je samo za zadnjo generacijo inaprav... Bedna, bedna... |
|||||
No, na voljo tudi za starejše iphone.
|
|||||
Jaz sem jo poskusila naložit pa ne gre...??
|
|||||
Aplikacija find my iphone je na appstore, je brezplačna in sigurno jo gre inštalirat. Torej, kaj je tvoj problem? Si si vse prebrala? |
|||||
Ja sem potem uspela...ne vem kaj mu ni pasalo tisti trenutek.
|
|||||
Tale "storitev" rabi malo tweakanja, ker je izklop opcije "find my phone" popolnoma nezaščiten, tako da če ti nekdo ukrade telefon in ve za to, gre samo v nastavitve in izklopi sledenje.
Nism šel pa preverjat, ali sledenje deluje če je aparat ugasnjen? |
|||||
Ne deluje.
|
|||||
OMG... a avto vozi, če je motor ugasnjen?
To ni mišljeno za krajo (čeprav včasih tudi pomaga). To je predvsem mišljeno ob morebitni izgubi telefona. |
|||||
sicer pa verjetno ima skoraj vsak uporabnik iPhona nastavljen passcode lock, tako, da ne more nekdo šarit po tvojem telefonu.
|
|||||
Jaz je nimam, ker je uiber moteča.
Sem šel pa v Settings/General/Restrictions in tam onemogočil spreminjanje poštnih računov (kamor spada tudi find my iphone). |
|||||
Tudi jaz je nimam ker mi gre na zivce.
P.S.: imam restrictions za emaile in lokacijo. Tako da ubistvu ne mores spremenit.. |
|||||
No, GPS bi še vedno lahko oddajal signal Drugače pa tole z restrictions mi niti na pamet ni prišlo, ker sem imel do sedaj Restrictions OFF in sem pozabil da obstaja. Mene skrbi predvsem za krajo, ker telefona se ne da kar tako izgubit, razen če si res talent. |
|||||
GPS NIC je oddaja... samo sprejema... lokacija se poslje preko GPRS/EDGE/UMTS/WiFi ... in ce bi to bilo prizgano medtem, ko je iPhone ugasnjen, bi bilo cisto vseeno, ce se ga sploh ne bi dalo ugasnit... ker bi baterijo vseeno kuril
Jobsovi inzenirji so dokazali, da se ga da izgubiti Nazadnje urejal/a Jest Sob 27. Nov 2010 11:21; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Mislim, da ga boš prej izgubil, kot pa da ti ga bo kdo ukradel. Ok... je pa tudi odvisno od krogov, kjer se gibaš.
Sicer pa... če bi vedel, kako mobileme deluje (kombinacija gps-a, internetne povezave, telefona in strežnika), ne bi spraševal neumnosti, če dela, ko je telefon ugasnjen. |
|||||
Kako da ne oddaja?
|
|||||
Pri GPS-u ni dvosmerne komunikacije.
Sprejemnik samo ves čas sprejema signale na GPS frekvencah. Potem pa z nekim pametnim računanjem ugotovi svojo lokacijo glede na lokacijo satelitov, ki jih je ulovil. |
|||||
Ne... za dolocanje tvoje pozicije potrebujes signal z vsaj treh satelitov, da potem preko triangualacije izracuna tzvoj polozaj... Vec satelitov kot je v tvojem dosegu, bolj tocna je tvoja lokacija ... |
|||||
hvala mikro, da si me spomnil na možnost. Restrictions sem imel zmeraj na OFF, zdaj pa sem jih začel končno uporabljati
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |