LP
Bill Gates me prepričuje da naj kupim jabka | |||||
LP |
|||||
![]() |
|||||
Lahko bi nabavili Jabolka v USA in jih pripeljali, zamenjali tipkovnico... AMPAK (yes there is always a BUT) kolikor vem Apple nima mednarodne garancije. V kolikor bi bil kupljen v EU, bi se lahko "kurčil" okoli potrošnikovih pravic, ker pa bi bil kupljen v USA... ni tako enostavno kot izgleda. Če pa kupiš v GB in ti na firmo odbijejo davek, ga ne moreš dati v OS v kolikor nisi pri nas plačal DDV ob prihodu v SLO... pa še tipkovnico lokalizirat... zgleda ceneje AMPAK... na kuncu koncev, ne vem če je računica. Te manipulacije z davkom lahko narediš v Gradcu - M-Shop in ti ni treba v GB! Mogoče bi se splačalo iz USA iPod-e, pa še to če gre kaj narobe... GARANCIJA!!!!???? Mislim, da velja mednarodna garacija le za profesionalno opremo, kamor iBook, iMac, MacMini, iPod.... ne spadajo. |
|||||
![]() |
|||||
od kje to tebi? jaz sem mojega v NY kupljenega MB Pro že dal na servis v EU ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Uglavnem, jst sm letel iz stansteda ravno v soboto in sem videl te trgovince in mi je blo potem žal da si nisem enega ipoda vzel. Glede davkov pa citiram iz njigove strani: http://www.dixonstaxfree.co.uk/index.cfm?fuseaction=dixons.whatisdtf To benefit from our savings all you need to do is fly to any destination (even within the UK) from a UK airport and present your boarding card at Dixons Tax Free when you make your purchase. You'll find Dixons Tax Free in the departure lounge after security control. |
|||||
![]() |
|||||
Zakaj bi letel iz hrvaške, da ti potem na slovenski meji cariniki davek obračunajo? |
|||||
![]() |
|||||
ker sem prek eBaya kupil monitor, za katerega so mi potem naknadno sporočili, da mi ga ne morejo poslati v Slovenijo za 103$, kar je bilo ocenjeno za takšno težo paketa, ampak ker ima paket take dimenzije bo stalo pošiljanje v Slovenijo (zaradi neurejenih razmer ali dodatnega poslovnega rizika???) od 600-700$ (zapisal sem dolarjev in NE evrov)! Seveda ni imelo smisla, ker je cena poštnine presegala ceno samega monitorja!? Razpon v ceni pa je variiral od izbranega poštnega servisa (usps, dhl, ups ...) Ja, takle mamo!!! |
|||||
![]() |
|||||
Ne vem če je še možno kupit brez davka? ali pač |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
NVIDIA GeForce 8600M GT - 256MB ATI Radeon HD 2600 PRO - 256MB |
|||||
![]() |
|||||
Link |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |