Zanima me, ali se trenutno splača kupiti macbook pro 15" ali je bolje počakati na novo generacijo?
| Nakup macbook-a pro? | |||||
Zanima me, ali se trenutno splača kupiti macbook pro 15" ali je bolje počakati na novo generacijo?
|
|||||
če ga rabiš ga kupi sedaj
|
|||||
Kdaj pa se pričakuje nova generacija?
|
|||||
Pomojem mnenju zacetek leta 2011 (februar), glede na to da so jih do sedaj posodabljali nekje na 8 mesecov... |
|||||
Kakor je trenutna situacija glede HW Apple tako ali tako nima kaj novega noter dat edino touch display ali SSD to je pa tudi vse tako da s čakanjem nič ne pridobiš edinoče bodo novi modeli kupiš star model malo ceneje. To je moje mnenje.
|
|||||
Touch screena tako ali tako ne bo.( apple je povedal na konferenci), drugače pa mi je škoda da bi pol čez 1 mesec
Prišel ven novi model. |
|||||
Po mojem se splača kupiti, ne pričakuj nekega velikega skoka, ker takšnih apple ne dela.
|
|||||
Jaz ti tudi priporočam nakup, ker tako kot so že povedali, blaznega skoka oziroma vidne spremembe najbrž ne gre pričakovati....mogoče pa se bo ravno zaradi prihoda novega modela kje cena nekoliko znižala (2%
|
|||||
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |