by comex
Ugh, the Apple home page has been hacked, it just shows some hippy retards, probably GPL fanatics. (via @mdhughes)
| tomorrow is 'just another day ? | |||||||||
SebastienPage Sebastien Page
by comex Ugh, the Apple home page has been hacked, it just shows some hippy retards, probably GPL fanatics. (via @mdhughes) |
|||||||||
Jaz sem pa tukajle vse dol potegnil in imam multitasking na tablici in 4.2. na iphone-u.... http://imodzone.net/download/ |
|||||||||
Kako naj namestim beto in ali se sploh splača ?
|
|||||||||
no glede na to da dlje kot 14 dni do uradne verzije ne more bit dvomim da se splača. so pa res mal tečni s tem "Look for it this November".
|
|||||||||
---->
wtf |
|||||||||
bednik.
|
|||||||||
pa ni bednik, sam cudn obraz ma. nikol nisem opazu da ma paul tak cudn obraz ubistvu in itak sem se takoj spomnu na goonies. ti pa kot prostak kakrsen si itak mors takoj napadat "boge" ljudi.
bitanga bio, bitanga se razvio.seljacino |
|||||||||
token: a ti vsak dan kkšnga skadiš? al pa je res velik alkota. Daj se mal obnašej no! Noben ti nič noče, samo na tvoje poste pa komot tut sam lahko rečem, da si bednik!
Malo se zamisli nad svojim obnašanjem. Pa ni se ti treba takoj men nazaj usajat, mal počak, vem pa, da me to itak doleti, kot vsakega, ki ti kaj pripomne na tvoje čudaše poste! |
|||||||||
ja kaj je pa tuki bedno ker imam dolocena opazanja ? a nima mal krivega obraza al ga ma ? al se sam men zdi ?
|
|||||||||
to je zarad frizure
|
|||||||||
sam ni ubistvu
![]() |
|||||||||
Maš prou. en uč mu mal vleče.
![]() |
|||||||||
A si predstavljate, kakšen bi bil, če bi bil simetričen
Ali bi bil raje tak: ![]() |
|||||||||
|
|||||||||
Saj si je že naredu korekcijo
![]() |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |