Jabuk
Safe ali restore mode
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.11.2010 22:34:47
Safe ali restore mode
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zanima me ali pri macosu obstaja tudi safe mode s katerim prideš lahko v sistem. Recimo, nameščam si različne gonilnike na računalnik in mi včasih ne požene več sistema ... Oz kaj je storiti v takem primeru.

Drugo me zanima ali obstaja kakšna restore varianta kamor bi shranil sistem in bi ga lahko obnovil če mi ga sesuje, da nebi potreboval iti skozi ta počasen postopek namestitve ponovne instalacije iz dvd-ja ?

Hvala !

Samo toliko za info, da sem čisti začetnik na področju osx in da imam IPC leopard 10.5.6 nameščen na IBM ThinkPadu ... Torej hackintosh ...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 17.11.2010 22:39:51
Re: Safe ali restore mode
alessy je napisal/a:
Drugo me zanima ali obstaja kakšna restore varianta kamor bi shranil sistem in bi ga lahko obnovil če mi ga sesuje, da nebi potreboval iti skozi ta počasen postopek namestitve ponovne instalacije iz dvd-ja ?

Time machine v večji meri kolikor vem
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 18.11.2010 08:49:59
Glede na to, da imam dual bot narejen in imam windowse XP naložene zraven pa še leoparda na svoji particiji, me zanima ali bi mogoče bilo bolje da bi preko windowsa naredil z ghostom sliko diska kjer je naložen macos in bi v primeru sesutja samo preko win restoral sliko nazaj na particijo...
Ali bi tole delovalo glede na to da je particija mac os ?
Oz kaj bi bilo najbolje ?

Hvala!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani