iphone in poštni odjemalec | |||||
imam težavo pri sprejemanju e-mailov. Imam nastavljena dva emaila. In na enega ne dobivam e-mailov od določenih pošiljateljev. Se pravi čekiram mail na iphonu dobivam pošto, potem ko pa pridem domov vidm pa da imam na mailu še par drugih mailov..... V čem bi bil problem? thx |
|||||
![]() |
|||||
Sam imam konfigurirane tri predale (eden na Exchange serverju 2003, drugi na Exchenga serverju 2007, tretji na GMAIL),... in vse deluje OK... |
|||||
![]() |
|||||
A mas koneksn na Exchange prek SSL-a? Mas ti mogoce kako idejo kam naj na iPhonu dam certifikat da me bo spustilo na nas Exchange??? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
sam ssl na incoming sm dal na off pa dela ![]() thx |
|||||
![]() |
|||||
Pošiljam maile lahko, sprejem pa ne deluje, piše da je moj user name / password incorrect ![]() Vpisal sem ga N-krat, imam pa tudi pri outgoing user & password, tam ni težav. SSL OFF na incoming in outgoing. incoming: pop.siol.net:110 outgoing: mail.siol.net:25 Porte sem pustil že tudi privzete, rezultat je enak. EDGE ofc on, Wi-fija pa nimam. Kaj narediti? PS: Gmail deluje bp. |
|||||
![]() |
|||||
Skonfigurirat ga moras kot POP3, ker kolikor vem, SiOLov predal ne omogoca IMAP ... razen v primeru, da imas narocen razsirjen predal (vecja kapaciteta, IMAP,...), katerega se nekaj dodatno placuje ... Ne mores pa o naknadno spremeniti... ampak moras pri kreiranju postnega predala izbrati POP3 ali IMAP ... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |