Če naredič restore na iPhonu ali iPadu na katerem si imel nekaj kupljenih aplikacij, ko narediš backup se te aplikacije ne prenesejo. Ali v primeru, da ponovno preko appstora naložim to enako " že plačano" app., ponovno plačam? 
Hvala in lp

| Plačane aplikacije | |||||

Če naredič restore na iPhonu ali iPadu na katerem si imel nekaj kupljenih aplikacij, ko narediš backup se te aplikacije ne prenesejo. Ali v primeru, da ponovno preko appstora naložim to enako " že plačano" app., ponovno plačam? 

Hvala in lp  | 
	|||||

Če narediš restore applikacije itak ostanejo na kompu... (itunes, zavihk "app's") Ti potem ponovno izbereš aplikacije za sinhronizacijo in stisneš sync... to je to. 

| 
	|||||

pa tudi če jo ponovno preneseš ti bo sporočeno da si že kupu in ne plačaš ponovno - drugač ne bi noben nič kupil. 

| 
	|||||

Aplikacije kupljene v AppStore so vezane na account in jih lahko namestis tudi na vec naprav (ki le-te podpirajo)...  

Lp  | 
	|||||

Zanima me kako je z nakupom v itunes store preko mastercard.

Računajo tu na vsak nakup kak fee? Slo store to... Recimo če nekaj stane 9.10€ ti toliko tudi odbijejo?  | 
	|||||

če plačuješ z mastercardom ti bodo pri prvem nakupu odtegnili približno 1,5€ več da vidijo če kartica ima kritje in če vse štima, potem ti ta 1,5€ vrnejo. Plačaš pa zmeraj samo ceno, ki jo vidiš v app storu. Recimo Angry birds app stan 0,79€ in toliko ti tudi trgajo. 

| 
	|||||

Aja saj to me je zanimalo zakaj tak velik fee pri prvem nakupu. Hvala ti. 

| 
	|||||

Da vidijo, če kartica ima kritje 

| 
	|||||

saj ti bo to vrnjeno. Plačal boš le aplikacijo.  | 
	|||||

to je mene prvič tudi zmedlo... lahko bi kak warning dali (če je sem ga spregledal  | 
	|||||

Hm.. A isto velja za music store? Na telefonu kupim kako glasbo, pa se je ravno zgodilo da nisen imel racunalnika doma in sem na a.tvju hotel to isto glasbo poslusat, pa nisem upal kliknit buy  

| 
	|||||

Velja tudi za glasbo, preverjeno 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |