Torej kot pove že naslov iščem čimbolj hitro in preprosto aplikacijo ki bi mi omogočala to kar so omogočali vsi telefoni odkar bluetooth obstaja: Pošiljanje vseh vrst datotek preko bluetootha? Imam iOS 4.1 in Jailbreakan telefon.

| Kako prenašati datoteke preko bluetootha | |||||

Torej kot pove že naslov iščem čimbolj hitro in preprosto aplikacijo ki bi mi omogočala to kar so omogočali vsi telefoni odkar bluetooth obstaja: Pošiljanje vseh vrst datotek preko bluetootha? Imam iOS 4.1 in Jailbreakan telefon. 

| 
	|||||

Tole si pa malo napihnil ane  

In ne iPhone tega ne omogoca... tako, da zaman isces. Nekaj poskusov je sicer bilo na jabilreakanih iPhoneih (iBluenova,...) vendar je vse skupaj bilo precej v povojih in se je ocitno tam tudi ustavilo... So pa na voljo aplikacije, ki omogocajo posiljanje preko BT samo med iOS napravami (iPhone, iPad, iPod,...) ... namenjene pa so predvsem za izmenjavo slik ...  | 
	|||||

torej ce prav razumem, z iphone 4 negre posiljat datotek na druge telefone al kak?  

| 
	|||||

Uradno to ne gre z nobenim iPhonom 

| 
	|||||

Ahhh ta iPhone. Upam, da ne bom preveč motil AURE okrog iPhona, ... ... a jaz že par let nisem videl (resnega) telefona, ki ima BT in ne moreš z njim prenašat filov vsaj na računalnik (tko PC kot Mac). Dnevno uporabljam BT prenos filov med Macom in telefonom (SE), tako sinhronizacijo, kot dostop do filov iz računalnika. In to že nekaj let. Je pa tudi res, da odkar ima ima Apple iPhone, je sistemska podpora bolj okrnjena in moraš za posamezen telofon sam naložiti podporo.  | 
	|||||

Kaj bi pa ti prenašal??

Sinhronizacija je itak preko push-a mobile.me ostalo preko itunesa.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |