Natančnost miške | |||
Logitech MX 518 (1800 DPI), Nova MicroOptic Killer podlogo (do 8.000 DPI), 20'' monitor z 1680x1050 in imam težave, ko hočem zadeti rdečo piko pri zapiranju oken, drsnik, gumb za spreminjanje velikosti oken, vstaviti kurzor na točno določeno mesto v besedilu in podobno. Uporabljam SteerMouse s katerim sem sprogramiral nekaj skokov, vendar to ni rešitev. Včasih se mi zazdi da je lahko problem v miškinem kablu, ki bi lahko oviral natančno gibanje miške, vendar imam isto težavo tudi z MightyMouse, ki ima zelo mehek kabel. Ali je miška premalo občutljiva? Podloga? Bi bila brezvrvična miška boljša? Kaj mi predlagate? Hvala in lep pozdrav! |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ali misliš, da je problem v podlogi? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
optika: MightyMouse, Logitech MX500, MX518, MX laser: Logitech MX400 MYTiX hvala! Preizkušal sem razne nastavitve in pri SteerMouse se mi še najbolje obnese Tracking speed na "tvojih" 1,3125, sensitivity pa na 500. 150 mi gre prehitro, točnost pa je še slabša. Ker sem imel podobne težave tudi pri Windowsih, sklepam, da ni problem OS. Ali ima prav "we_are_the_borg" ali pa je problem v resoluciji miške ali podloge. Miška: Če prav razumem, je najboljša Logitechova miška (Mac kompatibilna): MXRevolution. Ali ima kdo izkušnje z njo? Kaj pa G9, ki ni Mac kompatibilna? Od vsega mi je najbolj pomembna natančnost in me vsi tisti gumbi in programiranje niti ne zanima. Podloga: Ima kdo izkušnje z QPAD XT-R? http://www.techpowerup.com/reviews/QPAD/XT-R |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:08; skupaj popravljeno 1 krat |