hackintosh - MAC OS X na PC-ju | |||||
Zanimam se za nakup maca, še prej pa bi rad preiskusil mac OS X na PCju. Z neta sem potegnil in namestil iAtkos V7, namesti se uspešno, ko pa se ponovno zažene, pa mi vedno teži, da se mora ponovno zagnati... Kakšna ideja??? Ne morem priti v sistem.... Poskusil sem tudi z LEO4ALL, tu mi instalacija lepo deluje, tudi zagon in sam OSX, le mrežna in zvok ne delujeta, pa še MAC OS 10.5.1 je različica... Kar mi spet ne pride v poštev saj bi rad poskusil xCode, ki zahteva vsaj 10.6.2 .... Poskusil sem tudi z iDeneb, a se mi obnaša enako kot iatkos.... rad bi preiskusil os x, kako se kaj obnese v graf. oblikovanju, video editiranju, programiranje za iphone, tudi autocad.... moja konfiguracija pc sistema je: -MB ASUS P5E-V HDMI -CPU i Core2Duo E8200 - 2.66GHz -RAM 4GB DDR2 -GFX: ATI RADEON HD4550, 512MB, PCI-e -HDD WD 1TB, SATA2, 64MB, 7200rpm -HDD Seagete 320GB, SATA2, 32MB, 7200rpm - 2x -PS/2 oz. USB Microsoft Wirelless Natural Multimedia Keyboard + MS Wirelles optical mouse - Atheros l1 1Gb LAN Upam, da bom deležen kakšne pomoči, saj se že 4 dni trudim, a mi nikakor ne gre namestiti OSXa (razen različice LEO4ALL, ki pa je že zastarel Leopard 10.5.1)... V naprej se vam zahvaljujem.... Pa še to: Kako si naj pripravim particije za zagon DUAL BOOTa. Rad bi namreč imel tako WIN7 kot MAC OS X 10.6.x??? Ali je boljše namestiti opa sistema na en disk na različne particije? Ali pa je bolje namestiti vsak OS na svoj disk? |
|||||
![]() |
|||||
izberi samo chipset driverje v tvojem primeru ICHx, pa driverje za grafično tukej maš mal informacij o drajverjih za ati grafične http://www.projectosx.com/forum/index.php?showtopic=9 če ti bo samo s temi driverji zalafulal sistem si na konju ![]() in potem naknadno dodajaš primerne driverje za ostalo periferijo, z vsakokratnim restartom, da vidš ker driver ti usuje sistem, oz. ti ga ne. |
|||||
![]() |
|||||
Samo še to mi manjka in imam delujočega hackintosha. čip notri je pa atheros 9271. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
a to si nabavu , po tistmu k sva se menila o wifi usb karticah? http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=221709 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Ja no solution super.. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|