Živjo. Kmalu ga dobim, Iphone 4 namreč. Povejte mi, kako ga nosite, v čem, razen tistih, ki ste si nabavili brezplačen bumper.
| iPhone 4/s - ovitek, etui, bumper | ||||||||
Živjo. Kmalu ga dobim, Iphone 4 namreč. Povejte mi, kako ga nosite, v čem, razen tistih, ki ste si nabavili brezplačen bumper.
|
||||||||
takšne teme že obstajajo zato se mi zdi nesmiselno odpiranje še ene. Jaz ga nosim v Sena ultraslim etuiju.
|
||||||||
Kje si ga kupil? Sicer pa je res veliko govora o zaščiti, vendar posebej takšne teme nisem zasledil. Kakorkoli, hvala za informacijo.
|
||||||||
prek ebaya. cena s poštnino je bila okoli 37€
|
||||||||
Jaz imam trenutno InvisibleShield - full body in ga ne priporočam, ker se mi je folija enkrat obrnila okoli. Seveda se da popraviti, a tako kot prej ne bo nikoli več... Čakam pa na bumper. |
||||||||
Jst imam nek usnjen case, Puro, zadovoljen
|
||||||||
Nekaj casa sem imel bumper.. zdaj sem brez, edino na hrbtni strani imam neko carbon fibre teksturno folijo. To je pa to.
|
||||||||
moj SENA ultraslim je bil v Apple Store v londonu 25€ |
||||||||
Kako pa mislite da bi se obnesli ipod nogavice?
|
||||||||
Boljše kot nič, je pa res odvisno od tega kaj delaš z aparatom, oz. kako ga prenašaš (žep, torba...)
|
||||||||
Nekaj bom nabavil, ali neko usnjeno torbico ali nogavice. Na te sem se danes spomnil in mi dejansko niso napačne. Sem imel namen poleg etuija dati gor tudi invisible shield, ampak po teh postih resno dvomim o tem.
Nosim pa telefon vedno v žepu, tako da rabim predvsem zaščito pred praskami. |
||||||||
eBay.......SENA UltraSlim za iPhone 4 - 26€..........res je ta stvar najboljša. |
||||||||
|
Jaz sem za mojga novinca 4. generacije kupil usnjeno torbico more.
Kupil sem jo že za 3GS in sem bil zelo zadovoljen. Poleg ovitka sem dobil zaščitno folijo za spredaj in zadaj. Naročil sem pa iz UK, pošiljajo tudi v Slovenijo. Skupaj s poštnino je prišlo okoli 35€. Sem zelo zadovoljen. Priporočam. http://www.gadgetgear.co.uk/iphone/iPhone 4/cases-and-covers.html ![]() |
|||||||
Tale je pa tud men zelo všeč. V slo se je ne da nikjer kupiti?
|
||||||||
|
Ne vem, za 3GS sem jo kupil v trstu (Bip computer) in mi je bila zelo všeč,
avgusta pa se je še ni dobilo, tako da sem jo naročil iz UK pa še isto sem plačal kot v italiji. In še bencin sem prišparal |
|||||||
|
|
|||||||
Pri meni je nepogrešljiv iSkin solo (v vijolični barvi - d'oh
|
||||||||
Jaz sem bumper kupil in je super, 2x je mojemu iphončku že ublažil padec in tudi kovinski del dobro ščiti pred praskami, tudi zgleda lepo, če se bi še enkrat odločal bi se odločil isto.
|
||||||||
A bumper zaščiti tudi zadnjo stran in ekran telefona, ko ga daš na mizo?
|
||||||||
Jaz mislim da ne, ne upam pa trditi.
Sam sem vedno bolj nagibam k nogavicam, grem jutri pogleda kako paše. Usnjeni etuiji so mi sicer zelo všeč, ampak malo preveč "uradni", resni =) |
||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 26, 27, 28 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |