Živjo,
kupil sem external HD WD 160GB 2.5", 2MB, USB 2.0...original je formatiran na FAT32. Če ga formatiram na NTFS...ali ga bo potem Tiger ali pa Leopard prepoznal?
Hvala za odg.

| External HD | |||||

Živjo,

kupil sem external HD WD 160GB 2.5", 2MB, USB 2.0...original je formatiran na FAT32. Če ga formatiram na NTFS...ali ga bo potem Tiger ali pa Leopard prepoznal? Hvala za odg.  | 
	|||||

Samo kot read-only. 

| 
	|||||

To pomeni, da ne bom mogel nič gor zapisat? 

| 
	|||||

| 
	|||||

Hvala lepa za link. Se pravi to inštaliram na mac-a in to je to? 

| 
	|||||

Zdravo!

Pri meni je po instalaciji NTFS for MAC + NTFS-3G_1.1120-stable-catacombae iz finderja izginil zunanji disk. Vidim ga lahko le v DiskUtility, in ko dam npr. verify disk ali rapair mi piše naslednje Verifying volume “IME DISKA ” Verify volume failed with error Could not unmount disk. Poskusil sem ga tudi particionirat vendar mi piše da bom s tem izgubil vse podatke na zunanjem disku. V glavnim v finderju mi Diska ne pokaže in na njega ne morem prenašati/kopirati podatkov. Diska ne smem formatirat, ker je od kolega in so na njem pomembni podatki. Kaj naj storim, da bo zadeva delala, prosim za pomoč!? lp  | 
	|||||

Sm inštaliral...odlično deluje. Mam zdj vsaj disk lahko na ntfs formatiran in nimam problemov z velikimi fileji. @Mateo: dj si tole gor in bo delovalo. Ampak odstrani NTFS-3G.  | 
	|||||

Hvala ti scratintosh! zdaj pa dela, prej sem ga vzel dol iz brokenstones strani pa je bil tisti 3g zraven pa pisalo da treba tudi zraven inštalirat, :s sem že mislil da samo meni ne dela. no zdaj je super  

lp  | 
	|||||

Odlično   

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |