Napaka je odpravljena. Apple je končno odgovoril in popravil napako. Za nevšečnosti se opravičujem!
| SLO železnice - SLO app | |||||||
Napaka je odpravljena. Apple je končno odgovoril in popravil napako. Za nevšečnosti se opravičujem!
|
|||||||
Nova verzija je na App Storu. Ta verzija deluje z novo spletno stranjo Slo železnic, dodana je podpora za Retina display +multitasking. Testno ta verzija deluje tudi na iPadu (universal binary).
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=328358497&mt=8 |
|||||||
Končno, že lep čas čakam posodobitev.... |
|||||||
Na iOS 4.2 ocitno ne dela...
![]() |
|||||||
Poizkusi sedaj. Prej strežnik od SŽ očitno ni delal. Bom dodal opozorilo, da je strežnik nedosegljiv.
|
|||||||
Še vedno ne dela. |
|||||||
![]() |
|||||||
Meni dela...
Probaj apliakcijo kill-at v taskmamangerju in jo ponovno zazeni ... |
|||||||
Moralo bi delat. Ne dela pa takrat ko SŽ stran ne dela. Tako da malo poglejte kadar vam ne dela, če tudi SŽ stran ne dela.
|
|||||||
Piše, da je aplikacija free, meni pa je odbilo iz računa 1,98€
??? Je pa to bila moja prva aplikacija iz app stora. Mogoče kaj drugega v igri??? |
|||||||
Apple samo preverja tvojo kreditno kartico. Ti bodo vrnili vsemdomzadnjega centa.
|
|||||||
App je free, jaz sem jo naložila nekaj dni nazaj in mi ni nič trgalo
|
|||||||
Verjetno si komaj ustvaril iTunes račun? To je samo postavka zaradi avtorizacije (da so preverili, če si dal pravilne podatke za kartico). Čez čas bo postavka izginila.
|
|||||||
Te zadeve ima čez Apple. App pa je Free in tega denarja mi (razvijalci) ne bomo dobili. Tako da piši kar ne Apple support če ti denarja ne bodo vrnili.
|
|||||||
Pred kratkim imel isto dilemo in so čisto vse vrnil oz se ni trgal. Samo preverjajo. |
|||||||
Ima kdo tezave z slo zeleznicami na 3gs ios 5?
App pokaze zahtevane posatke pol se pa zapre. Po ponovitvi postopka, se vedno zgodi enako. Ponovna namestitev aplikacije ne pomaga. Aplikacija na i4 z ios 4.1 dela ok. Kaksen predlog? |
|||||||
Javi avtorju napako (s točnim postopkom, kako se le-ta reproducira) in potem čakaj (upaj) na posodobitev.
|
|||||||
Za to napako vemo in bo odpravljena v novi različici aplikacije. Nova različica bo naložena na App Store v začetku prihodnjega tedna.
|
|||||||
Hvala. Moja prav pizdi, ker sem ji dal ios 5 gor, pa ji ta apps ne dela:). |
|||||||
Na App Storu je na voljo nova različica aplikacije Slo železnice. Prenovili smo videz celotne aplikacije in tehnični del za hitrejše delovanje. Poleg tega nova aplikacija ponuja tudi možnost hitrega pregleda prihodnjih vlakov na prvi strani in odstranitev oglasov.
App Store Ostali projekti |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |