| aco je napisal/a: |
| Pa se da iz nemškega apple stora naročiti v Slovenijo? |
Iz NOBENEGA online store-a ne mores narociti v drugo drzavo... Tudi Nemski ni nobena izjema ...
| iPhone 4 - Nemčija | |||||
Iz NOBENEGA online store-a ne mores narociti v drugo drzavo... Tudi Nemski ni nobena izjema ... |
|||||
Bi rekel, da ne. Samo znotraj države.
edit: Si bom za vsak slučaj shranil naslov v Garmina, če me pot kaj zanese v Munchen |
|||||
Iphone 4 lih kar kupil v nemčiji in mi v itunesih napiše, da ni prava sim kartica, sim locked... kaj svetujete? ga sam odklenem s pwnage http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12348 po tem postopku al kaj drugega al sploh naj nič ne počnem in ga vrnem?
hvala |
|||||
Čakaš lahko do odklepa
Do takrat pa zaženi limera1n pa ga boš vsaj uporabljal kot iPod ... |
|||||
se pravi čist odklenjen se dejansko prodaja samo v Angliji in Italiji??
|
|||||
Ce si ga kupil v enem od Nemskih Apple Store-ov, potem naj bi po informacijah, ki se najdejo po netu, nezaklenjen.... Ce pa si ga kupil preko eBay-a ali v kaksni operaterjevi stacuni, pa je verjetno zaklenjen... Zaenkrat odklepa za iPhone 4 ni (kolikor vem)... Aja... se to... Je SIM kartica pravilno obrezana oz. ali je originalna microSIM? |
|||||
kupil sem ga v Frankfurtu, v Apple storeu, v bistvu dela, sam sem nekaj zajebal
hvala |
|||||
dela na vsa omrezja? cena?
|
|||||
trenutno mam mobitel mikro sim noter in deluje ja, drgač pa je 32GB bil 735€ (nisem pa čist ziher, ker mam račun še v avtu
|
|||||
Ja... SIM locked pomeni, da si imel vklopljeno PIN kodo. Če bi bil zaklenjen telefon, bi pisalo "SIM not supported".
|
|||||
http://store.apple.com/de/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQ |
|||||
|
|||||
Lol, nateg. |
|||||
Po vsem kar sem videl in prebral ni videti da bi bil nateg lahko pa da je roba padla s kamiona. Drugače pa za tak nakup nujno se odpeljat gor in direkt robo prevzet sem prec za če zberemo 10 kosov kandidatov in gre potem eden gor kupit.
LP |
|||||
potem si bolj malo videl in prebral.
ko na ebayu vidis velik napis, da prodajalca kontaktiraj na nek email in obenem zraven napise, da sporocila ne more videti, ce mu pises na "contact the seller", si lahko 100% da gre za fake oglas preko shackanega ebay accounta. v tem primeru ebay protection odpade in ko dobis 10 opek po posti se lahko le joces.. |
|||||
Kakor vidim je tako in tako že konec ponudbe.
|
|||||
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220697543280&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_2955wt_1141
S tem pa se vrjetno nisem nategnil, no vsaj upam, da ne bo kakšna opeka v škatli |
|||||
verjetno ne ... ampak saj je cena enaka kot v italiji
|
|||||
ceneje bi bilo če bi ga naročil direktno iz UK apple stora
|
|||||
Ja vem, da bi bilo ceneje, ampak mi je všeč da dobim EU polnilec zraven
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |