Zanima me izkušnja pri dealextreme...in sicer kako dolgo ste čakali na paket.
Poslano bi naj bilo 14.10.2010 in še do danes nisem nič dobil.
Ko pogledam tracking oreden mi samo napiše da je bilo poslano...
Kakšne so vaše izkušnje?

| Dealextreme naročilo | |||||

Zanima me izkušnja pri dealextreme...in sicer kako dolgo ste čakali na paket.

Poslano bi naj bilo 14.10.2010 in še do danes nisem nič dobil. Ko pogledam tracking oreden mi samo napiše da je bilo poslano... Kakšne so vaše izkušnje?  | 
	|||||

Jaz nimam slabih izkušenj z njimi. Res je pa kvaliteta izdelkov zelo "kitajska".  | 
	|||||

Do sedaj sem še vse dobil... lahko pa traja tudi več kot en mesec, da dobiš zadevo. Se je pa tudi že zgodilo (ne meni), da je carina paket zaplenila (ker ne ustreza zakonodaji) in ga uničila. Ampak o tem te tudi obvestijo. 

| 
	|||||

O denarju pa si lahko obrišeš pod...  | 
	|||||

jaz sem čakal ene 3 tedne. naročil sem iphone dock in podatkovni kabel za par eur, dela k šus  

| 
	|||||

jaz sem dobil v 1 mesecu...

Drgač pa mislm da zaplenjo sam zelene laserje in take stvari.  | 
	|||||

Probleme maš lahko z vso elektroniko, če nima oznake CE.

Ni mi pa jasno, če je dovolj samo oznaka na izdelku, al preverjajo če je certifikat "ta prav" al ponarjen. Seveda je odvisno od carinika, kolk se mu ljubi ukvarjat s tem.  | 
	|||||

Ja v bistvu sem naročil iPad dock, kabl, in avtopolnilec...ja bomo vidli, počasi bi moglo bit tu... 

| 
	|||||

jaz ponavadi čakam 3 tedne, da pride paket, sem pa do zdaj vedno dobil. Trenutno čakam tudi na eno paket, ki so ga poslali 16.10.  

| 
	|||||

Js mam izredno pozitivne izkupšnje z DX.

Naročil sem že kup ½originalnih½ stvari, vedno je vse prišlo BP, res pa da je 1x trajalo več kot 1 mesec. Naročil sem tudi artikle vrednejše od tistih 21 al 22€ in so bile ocarinjene. So pa k***e naši poštarji, saj ti obračunajo nekih 5€ stroškov za pomojem mešanje dreka... lp  | 
	|||||

oni ti zaračunajo 5 eurov poštnine po sloveniji, od carinske postaje pa do tvojega naslova  

| 
	|||||

A teh 5€ je na vse pošiljke al samo tiste ki presegajo teh 21€?

tudi sam čakam najprej 1 mesec da so dobil od dobavitelja zdej pa od 15.10. da vidmo LP  | 
	|||||

5eur plačaš samo če vrednost paketa presega 22€ in na carini odprejo paket, ker ti ga potem pošljejo na tvoje stroške od tam. 

| 
	|||||

Torej, če kupim več stvari je boljše, da plačam vsako stvar posebej (če je vrednost manj kot 22€), da ne plačam carine in 5€ poštnine?

Torej 3-4 artikle posebej...  | 
	|||||

tako je. čeprav je na dealextreme kar težko priti do 22€  

| 
	|||||

ce se ne motim, je min narocilo 10€? 

| 
	|||||

motiš se. 

| 
	|||||

mozno  

| 
	|||||

sem pred dvema tednoma naročil samo en kabel za 3,5$ pa so ga že poslali. Pa pred 3 meseci nek adapter za 3$ pa sem ga tudi dobil. 

| 
	|||||

Vedno ko sem naročil sem dobil  

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |