Zdravo
Imam iPhone 4 in ko sem ga v nastavitvah dal na takoimenovane tovarniške nastavitve se mi ko ga hočem vklopiti pokaže samo jabuček ki nekaj časa sveti in potem ugasne in spet vse skupaj ponovi.Sploh se ne vklopi. hvala in lp
| iPhone 4 se ne vklopi | |||||||
Zdravo
Imam iPhone 4 in ko sem ga v nastavitvah dal na takoimenovane tovarniške nastavitve se mi ko ga hočem vklopiti pokaže samo jabuček ki nekaj časa sveti in potem ugasne in spet vse skupaj ponovi.Sploh se ne vklopi. hvala in lp |
|||||||
Verjetno je bil jailbreakan in ga je reset nastavitev sesul.
Restore je edina opcija. |
|||||||
Hvala res je in sem zrihtal.Je hrvaški,a obstaja odklep preko ultrasn0v zanj.Naložen je 4.1 sw |
|||||||
Pa zakaj si otežujete življenje....
Zajebal si. Ni odklepa. Vprašanje če sploh bo. Maš miljon navodil, kako ravnati če rokuješ z zaklenjenim telefonom... tinyumbrella za 4ko da se ohrani bb in restore na 4.1... Jebi ga ne |
|||||||
zakaj vprasanje ce sploh bo? seveda da bo!!! |
|||||||
zato kr so veseli eni ko majo italijanskega
|
|||||||
enak problem sem tudi sam mel in na isti način zajebal samo, da prej ni bilo opcije tinyumbrella, tk da zdej čakaj na odklep in to je to, naj bi kmalu po izidu 4.2. prišel...
|
|||||||
Ja, in lahko smo veseli
|
|||||||
@anica8: Imaš kake interne veze pri hackerjih?
|
|||||||
... naj bi...., slej ko prej ga ne bo več
|
|||||||
Sej lepo, da si tako preprican, oz da sam sebe prepricujes... Realnost je zal drugacna. Slej ko prej lukenj vec ne bo. Pika. Ze zdaj je vprasanje... Upam da ja... |
|||||||
Za vsak iOs je vprašanje....slej ko prej pa se bo končalo z odklepi, in tisti, ki se spozabijo in naložijo nov iOs sedaj, ga bodo tudi takrat. In takrat jim bo končno jasno zakaj nekateri raje kupijo italijanski iPhone.
Nazadnje urejal/a jerca Sob 06. Nov 2010 18:20; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
sej bom javil čez kak teden...
|
|||||||
Le daj in glej, da ne boš februarja odprl nove teme z naslovom: Kdaj bo končno odklep za 4.1?
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |